anonym napisał:
Já bych si zase osobně nikdy nekoupil žádné německé předražené auto. A technicky srovnatelné A4 nebo BMW3 by stálo taky trochu jiné peníze. Jinak mám Alfu 159 SW bez TI paketu s tím samým motorem a jsem moc spokojen. Je to už třetí Alfa v řadě kterou mám. Se všemi jsem byl spokojen i pokud se týká spolehlivosti (na rozdíl od známého s BMW3 kterému jako na potvoru ve 100.000 km praskla hlava a podobné chutovky). Pokles ceny vůbec nesleduji a nijak se tím nezabývám. Ale dycky mne pobaví kecy "za...
Ber to prostě tak, že 90% zdejších diskutérů jsou na slovo vzatí odborníci, co vyzkoušeli slušnou řádku vozů, projeli v nich kus světa, jakoby náhodou mají jejich známí, příbuzní, atd. zrovna auta, co se o nich píše v každém z článků, a mají slušné technické znalosti. A ze všeho nejvíce mají už odpovídající věk, za který tohle všechno stihli poznat a utvořit si svůj vlastní názor. Nechej to tak, taky mám Alfu, vlastně už čtvrtého Itala a pokud by mělo platit, co se v takových diskusích dočtech, tak bych byl už asi nejspíš švorc nebo v bankrotu z těch věčných závad. Takže asi kecáme my dva, co? Když jen jezdíme a neopravujeme... nechej to tak, víme své
))