kanniball napisał:
Tento dotaz na výběr auta byl můj. Posílal jsem jej již před nějakou dobou a můj výběr aut se za tu dobu změnil. BMW, touran, espace i passat jsou ze hry. Nyní se rozhoduji mezi vectra c 05, zafira 05, mazda 6, toyota avensis a jeste uvazuji trochu o tom mondeu. Líbí se mi nejvíc asi vectra. To je fakt autobus, ale v současné chvíli mám starou toyotu a nějak těm japoncům věřím, takže mě to táhne k toyotě a mazdě. Za reakce a zkušenosti budu vděčný. Tomáš Rada
škoda že se už nedělá Camry v kombíku, kdysi jsem jí pár let měl a to byla pohoda, a to se dělala i sedmimístná. rozumnej benzín 2.2, pro fajnšmekry třílitrová V6, obojí si v pohodě poradilo s plynem, dal se v ní odvézt dvoumetrovej gauč. spolehlivost za jedna, prostě starej poctivej japonec. bohužel se dělala jen do roku 1996, potom už byly jen sedany. z uvedených možností bych doporučil Mondeo ve dvoulitrovém benzínu, a z toho co uvedené není Accorda 2.4. šťastnou ruku při výběru a díky redakci za pěkné a pravdivé zodpovězení dotazu.