petaoldova napisał:
Jo a podobnou SUV demencí postižené dámy se ohánějí bezpečností a pak jezdí jako bezmozku... předjíždět v zatáčce nebo před horizontem může jenom dement, ale oni (všichni majitelé SUV nejen tyto slepice) si asi myslí že v SUV jsou nesmrtelní... škoda slov... a pak svojí bezohledností zabijí někoho kdo jede v normálním autě a má smůlu že ho sestřelí SUV
vy jste jen parta ubohejch zamindrákovanejch a závistivejch dementů.
ad 1) rychlost v přímce-copak třeba američani dělali auta která umí zatáčet? co třeba Mustang-i novej? pevná zadní náprava! a taky 600 koní! ale to není SUV, to není vidět, to se nezávidí, že? SUV s jedna šestkou by vám nevadilo?
ad 2) vyšší posaz=psychologická nadvláda. další píčovina. co třeba lidi kteří mají problém se zády? ti si SUV dopřejí kvůli pohodlí. a nejen oni, je z něj lepší výhled, je v něm pocit větší bezpečnosti, lépe se do něj leze. a naprostá většina majitelů SUV jezdí normálně. ale když někdo z nich jede jako prase tak je to hned vidět. ale daleko nebezpečnější mi přijde mlaďoch v Golfíku nebo trojkovém BMW, s placatým kšiltem a tmavými okny. a co třeba řidiči MPV? ti vám nevadí? to tak neřve, co? ale třeba S-Max 2.5T benzín, to není přemotorovaná bestie? nebo to samé v Galaxy? no a co teprve Grand Espace 3.5V6? 230 koní!!! posaz jako v SUV, velikost zhusta větší, ale co když někdo nechce vozit tři kubíky vzduchu? nebo sedm lidí? ne, skutečně to není o tom dívat se na někoho z výšky. to si jen ti duševně nevyrovnaní myslí. váš problém.
ad 3) pohon všech kol-valná většina SUV jsou předokolky (evropských SUV, americké jsou obvykle nabízené jako RWD/AWD). je to jen obyčejnej kombík, trochu zvýšenej, jinak nic. ale vyčnívá to, to je problém. a některé stojí balík. to vás žere?
ad 4) osobně jsem neměl na silnici problém s řidičem SUV. na horizontu se proti mě vyřítila zatím jen eM trojka, a ze zatáčky obvykle vyletí v protisměru oktávka. totˇ moje statistika. osobní, ne z toho co někde někdo povídal.
jak můžete vědět co si majitelé SUV myslí? vy si to jen vsugerováváte, nemám na to-tak je to hnůj. zbytečnej, hnusnej a nebezpečnej. a kdo tím jezdí je bezmozek a dement. naopak. to jste vy. každej si může jezdit čím chce, na co má, co si může-nebo chce dopřát. v tom je taky rozdíl, spousta lidí sere v síni, mají balík ale bojí se ho utratit, ať už právě kvůli takovým jako jste vy nebo že jsou uzdisráči. co by tomu řeklo okolí??? a potom se příbuzní hádají o dědictví. ba ne, rubáš kapsy nemá. lepší je užít si za života. a nezalykat se zlobou, závistí a nenávistí. a snažit se něco udělat, a ne jen nadávat na systém a okolí.
nikdy jsem SUV nechtěl. nikdy jsem si nedokázal představit že ho budu mít. vždyť je to jen pro peroxidové bloncky a vyšeptalé padesátníky. ale houby, to je jen klišé. vyzkoušejte si ho. ale nějaké pořádné, Cayenne třeba. pak pochopíte. a hlavně, až vám nebude 20, až budete mít rodinu. v čem uvidíte raději manželku s dětma? v plastové konzervičce nebo v SUV? pořád je dost kreténů kteří vám je můžou sejmout, a z 99% nejezdí v SUV, to vás ujišťuju. a až vás budou bolívat záda, až budete rádi že vydržíte v autě 500km v kuse a vylezete po svých, nevypadnete ztuhlý a rozlámaný, to potom ten vysokej posez oceníte. a hlavně-přestaňte se užírat, zkracuje to život a nestojí to za to. dopřejte každému co chce, je to jeho problém, né váš. a nezáviďte, to je velikej hnus.