Alda napisał:
Co člověk, to názor. Osobně bych volil Grande Punto. Na to auto je radost se dívat a i dnes když ho někde vidím, tak se za ním otočím.
Jak to tak čtu, tak závidím lidem, kteří se ptají jaké auto si koupit v ceně do 300 tisíc. V životě jsem si podle tohoto kriteria nekupoval ani boty. Samozřejmě, že je to věc každého, co si koupi. Jsou to jeho peníze, ale i těch 300 tisíc je pro mně mnoho peněz abych si koupil jakékoliv auto jen podle nějaké výhodné nabídky, nebo co je teď "in", nebo jak to nazvat. Já kupují auto podle životních potřeb, k čemu mi bude především sloužit a tím i vyhovovat. Pak mi musí vyhovovat ergonomii, intuitivním ovládáním, kvalitou zpracování, jízdnimi vlastnostmi. Pak možná "disajnem", ale preferují klasické, hlavně funkční tvary. (né francouzi).Kupují si auto pro sebe, né abych okolí ohromil novinkou.Pak cena, ale samozřejmě, že jsem omezený. Nejsem podnikatel, ale nebudu si kupovat za těžce uspořené peníze, něco co mi nevyhovuje, s čím se budu pak "trápit". To si počkám a přispořím. Přejí všem hlavně aby pak byli spokojení.