anonym napisał:
Aha, a kde berete,že přední náprava z Fabie je shitová?Tak jaktože Fabie pravidelně vyhrává losí testy a každý říká,že její podvozek je extrémně vydařený?A většina z vás nikdy Roomstera neviděla..je to parádní auto a já mu přeji úspěch,konkurenci má tak v nissanu Note,který se mi mimochodem také líbí,ale je dražší...Když jsme u podvozků:Oktavia má moderní víceprvkovou zadní nápravu a hnusný civic pouze vlečená ramena..ble.A v Oktávce je v zadu parádně místa,jel jsem tam v kuse asi 600 km a poho...
Ta přední náprava z fabie je určitě řešená k max bezpečí a pohodě z jízdy, ale na ůkor nadměrnýho opotřebení silentbloků a o geometrii nemluvě-o tohle mi jde.Jakmile má Fabka diesel tak je to katastrofa kvůli nadměrný zátěži.Zeptej se kohokoli kdo něco najel s fabií a dá ti za pravdu.
Tu zadní nápravu má Roomster z octavie první generace, tudíš jakš takš vlečná ramena.Víceprvková zadní náprava sice dobrý, ale a ž se to na našich skvělejch silnicích vybije, tak to bude za balík...Jinak Roomster se mi taky líbí...