0
powrót

diskuze k tématu: Majitel Passatu: s automatem jsem spokojen

kategorie zaszeregowania tematu: německá vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 01.04.2008 22:49, RE: spotreba
TicTac napisał:
Přesně tak. Je to hlupák. Anonymní hlupáci tady mají ty nejostřejší nejpevnější názory. Já mám na PP na desetinku stejnou spotřebu jako na dotankování, ale to hlupák nepochopí - protže jemu věci jako nastavení PP, pneumatiky, jízdní styl, atd nic neříkají.
Btw. na slovensku nejsou diskusní fóra podobného typu? Tam by si mohli "anonymové.sk" svoje moudra vyměňovat mezi sebou.
Pánové proč se hádat jestli 8 nebo 9 litru vždyť je to jedno když si koupim auto za 200 tisíc tak nekoukám jestli to bere o litr víc nebo míň ale že mě to pohodlně sveze a dál to není potřeba řešit.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 10:23, RE: spotreba
anonym napisał:
predpokladam ze na to prisel od te doby, co zjistil, ze PP ma nejakou odchylku mereni. ostatne, ty uz ses nekdy setkal s tim, ze by ti PP meril naprosto presne ? to pochybuju..... ja takovy neznam.

btw 13 metraku je na 100 kobyl opravdu hodne, ale nikdo ti tvuj opacnej nazor nevyvraci.....jen ti preju, abyses nekdy svezl v necem, co ma pomer vaha/kobyly mensi, nez 10
Autama s poměrem váha/koně pod deset jezdím už víc jak patnáct let.Ale dík,že mi to přeješ. A stejně tak dlouho používám palubní počítače,takže vím,že ta odchylka bývá většinou tak deci dvě. Tak nevím proč by to mělo proměřovat litr. Kor,když autor píše,že to ověřoval.
A taky jsem už hodněkrát řídil 13 metrákový auto se 100 koňma a žádný lenoch to rozhodně není a neměl jsem pocit,že by se někde neměl sílu utáhnot.Já na tuhle výkonovou kategorii rozhodně nejsem,ale zároveň si dovedu představit,že to plno lidem může v pohodě stačit. Tady jde o to,že si plno lidí myslí,že takový auto musí vážit aspoň 15 nebo 16 q,ale nedocházím jim,že to má srovnatelnou váhu s dnešními vozy klidně o dvě třídy menšími.(Fabia)
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 14:58, RE: vnitrni osvetleni
anonym napisał:
Já tyhle světýlka ve dveřích měl už na Mazdě 323F z roku 1992
Nechci kecat, ale myslim ze tohle vybaveni mel i vozovy park z Togliaty v 70tych letech..
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 15:04, RE: spotreba
TicTac napisał:
Přesně tak. Je to hlupák. Anonymní hlupáci tady mají ty nejostřejší nejpevnější názory. Já mám na PP na desetinku stejnou spotřebu jako na dotankování, ale to hlupák nepochopí - protže jemu věci jako nastavení PP, pneumatiky, jízdní styl, atd nic neříkají.
Btw. na slovensku nejsou diskusní fóra podobného typu? Tam by si mohli "anonymové.sk" svoje moudra vyměňovat mezi sebou.
Souhlas, SK by se meli s tou svoji hlaholici trosku krotit, kdo to ma cist....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 17:44, RE: Passat - prestiž
anonym napisał:
Jistě, v Německu Passata zhusta fasují obchoďácí. Co z toho plyne za ponaučení ? Zřejmě ho tamní firmy (zhusta) považují za ideální vozidlo co do poměru výkon/cena. Jak sám píšete Passat je pro ně dělník, tudíž pochybuju, že by si zrovna Němci vybírali tak špatně.
To jistě, tak proč z něj dělat záležitost prestiže? To fábia, nebo Oct. taky prestižní, jistě že ne, tak trochu rozum do hrsti. Mylsím, že nejsme ukrajinci, abysme byli vyplácaní z Passata.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 20:16, RE: vnitrni osvetleni
anonym napisał:
Nechci kecat, ale myslim ze tohle vybaveni mel i vozovy park z Togliaty v 70tych letech..
Tohle je trochu něco jinýho než měli Žigulíky. Tam svítilo červený světlo na boku otevřených dveří. Osvětlení nastupovacího prostoru znamená bílé světlo na jejich spodku,které ti fakt osvětlí řádově 1,5 m čverečnýho na zemi. No nic-jen detail,taková blbůstka,ale příjemná.
Když jsem poprvé viděl asi před 13 lety postupné zhasínání intrieru,taky mi to přišlo hrozně super.
Dnes už je člověk hodně zhýčkanej a hned tak ho něco nepřekvapí.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Środa 02.04.2008 21:56,
jejej zas recenze jak stehno. Pán se tam rozkecal o svém pašíkovi, že jsem se malm nedočetl konce :)) Ne ted vážně takové recenze by měli zakázat.. 1.6 automat a v pašíkovi ne nechci. Dejme tomu, že by na plavnou jízdu stačilo těch 100koní ale ten krouták 1.6 hmm to bude úžasné..A s automatem 8l v tomhle provedení no nevím. Já jsem rád když dosáhnu při slušné jízdě 6,5l u svého naftového chrochtadla BMW 320d s automatem.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 03.04.2008 00:23, RE: bez předmětu
anonym napisał:
jejej zas recenze jak stehno. Pán se tam rozkecal o svém pašíkovi, že jsem se malm nedočetl konce :)) Ne ted vážně takové recenze by měli zakázat.. 1.6 automat a v pašíkovi ne nechci. Dejme tomu, že by na plavnou jízdu stačilo těch 100koní ale ten krouták 1.6 hmm to bude úžasné..A s automatem 8l v tomhle provedení no nevím. Já jsem rád když dosáhnu při slušné jízdě 6,5l u svého naftového chrochtadla BMW 320d s automatem.
A co jako? To sis ještě nevšim,že mezi benzinem a naftákem je běžně dva litry rozdíl ve spotřebě? A ten půllitr bych připsal jeho lepšímu stylu a máš přesně těch osm.Tak co jako nevíš? Krou´ták to má 140,BMW 316 z té doby mělo 150 a taky s tim lidi jezdili. Tak v čem je problém? Je jasný,že nemůžeš srovnávat krouták benzinu a naftáku.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 03.04.2008 08:29, RE: spotreba
TicTac napisał:
ano, a mas auto z VW group ked mas na desatinu presne rovnaku spotrebu ? pretoze osobne som sa este nestretol s autom z VW group, ktore by dobre merralo spotrebu podla PP...vid napriklad aj test spotreby roomstra tu na tipcars, kde bol rozdiel v spotrebe tusim nieco cez dva litre
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 04.04.2008 13:56, RE: Prestiž Passata
Šakal napisał:
Všimněte si, že passat má největší prestiž hlavně u našich východních sousedů a ne třeba tolik vždělaných sousedů. (myslím země bývalého sov. svazu) Proč třeba v Itálii, nebo Rakousku takovou nemá? Asi už poznali jeho skutečnou prestiž i hodnotu
nie je mi známe že by na Slovensku mal Passat iné postavenie ako v Čechách...spotrebné auto pre firemné fleety alebo malých a stredných podnikateľov čo chcú hrať formu.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 04.04.2008 14:02, RE: spotreba
anonym napisał:
Souhlas, SK by se meli s tou svoji hlaholici trosku krotit, kdo to ma cist....
Vadí vám troška konkurencie hoši? No veď sa blysnite poznatkami a skúsenosťami
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 04.04.2008 14:12, RE: bez predmetu
anonym napisał:
Ale no tak, to by ťa vážne bavila ďalšia recenzia v štýle-"cahá mi to vodspodu?"..
reagować
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.