anonym napisał:
predpokladam ze na to prisel od te doby, co zjistil, ze PP ma nejakou odchylku mereni. ostatne, ty uz ses nekdy setkal s tim, ze by ti PP meril naprosto presne ? to pochybuju..... ja takovy neznam.
btw 13 metraku je na 100 kobyl opravdu hodne, ale nikdo ti tvuj opacnej nazor nevyvraci.....jen ti preju, abyses nekdy svezl v necem, co ma pomer vaha/kobyly mensi, nez 10
Autama s poměrem váha/koně pod deset jezdím už víc jak patnáct let.Ale dík,že mi to přeješ. A stejně tak dlouho používám palubní počítače,takže vím,že ta odchylka bývá většinou tak deci dvě. Tak nevím proč by to mělo proměřovat litr. Kor,když autor píše,že to ověřoval.
A taky jsem už hodněkrát řídil 13 metrákový auto se 100 koňma a žádný lenoch to rozhodně není a neměl jsem pocit,že by se někde neměl sílu utáhnot.Já na tuhle výkonovou kategorii rozhodně nejsem,ale zároveň si dovedu představit,že to plno lidem může v pohodě stačit. Tady jde o to,že si plno lidí myslí,že takový auto musí vážit aspoň 15 nebo 16 q,ale nedocházím jim,že to má srovnatelnou váhu s dnešními vozy klidně o dvě třídy menšími.(Fabia)