Środa 07.06.2006 23:18,
Golf
no mam golfa, 1.4 16V no to s tými prednými stieračmi je pravda, odišli v najväčšom daždi, ale odkedy som to rozobral a vyčistil, idu super netreba s tým utekať do servisu, tak isto zadný stierač, raz som ho opravil, ale teraz už ho musím vymeniť, výmenu zvládne každý zručnejší chlap, ďalej mi blblo čidlo na teplotu chladiacej kvapaliny samozrejme som si ho vymenil sám, nesvietila kontrolka nabíjania...prerušené vedenie medzi alternátorm a palubovkou odstranené cca za hodinu svojpomocne, závadu mi určili v servise VW, vymenené silentbloky v prednom stabilizátore v servise VW cca jedna hodina aj s prácou možno 1000,-Sk, ďalej zadreté ľavé tiahlo ručnej brzdy cena 750,-Sk vymenil som si takisto sám, asi 3xvýmena žiaroviek, poistka nebola vypalená ani raz, a samozrejme bežná údržba, olej, filtre, sviečky......nič strašného, niekedy sa oplatí spytať sa na ceny náhradných dielov aj v škodovke, niektoré su tie isté a oveľa lacnejšie...všetko toto v priebehu dvoch rokov po najazdení cca 60 000km, auto malo pri kúpe 90 000km, zatiaľ originál spojka, brzdové kotúče, doštičky aj výfuk teraz má auto cca 150 000 km, a ide bez problémov, myslím že bežný priemer, stále lepšie opraviť stierače ako robiť GO motora:)))))))
reagować