anonym napisał:
Golf i Mondeo je naprosto chladný vůz. Bez emocí, bez nápadu. Palubní štít u golfu je snad ten nejjednoduší a nejhorší, co se dá vůbec stvořt. Taková levná palubka u staré Pandy měla alespoň nápad. Toto je opravdu bastl. Mondeo? Kde je na tom autě něco, co vás osloví? Hned něco, proč by se mělo hned líbit?
Me napriklad oslovila koncovka vyfuku. Je takova ladne prohnuta a to se mi moc libi- pripomina mi to prirodu. Dale jsem byl u vytrzeni z dratku ve vyhrivanem skle. Jeden by neveril, jak svet vypada jinak, kdyz se na nej divas pres stovky vlnicich se vlaken. Obcas jsem chodil jenom tak do garaze a cichal jsem k pneumatikam (na Mondeu ta pryz strasne zvlastne voni. Jakoby dalkou). No bylo toho vic, ale nema cenu to tu rozebirat..
Chci jen rict, ze temer kazdy si na te svoji smontovane chladne hmote najde neco co ho zahreje u srdce a udela jej JINYM a VYJIMECNYM, to je prece nad slunce jasne.
Jinak nekoho oslovi treba prostor, nizke servisni naklady a na bezduchost az tak nehledi..Samozrejme, takovy clovek je chudak,ze:)