0
powrót

diskuze k tématu: Většina v Česku oblíbených aut je v zahraničí levnější

kategorie zaszeregowania tematu:
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 15.12.2005 01:34, Výbavy
No nevim nevim, ale s těma výbava mi to moc nesedí. Vím, že dříve byly např. Fabie v Německu v základu již se 4 airbagami, tak si myslím, že ty rozdíly v ceně můžou být opravdu zavádějící. Kdo ví jakou výbavu mají vozy právě v Řecku, jestli náhodu tamní trh nebude o něco málo méně náročný než ten náš....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 15.12.2005 19:09, RE: Výbavy
Petr Blána napisał:
No nevim nevim, ale s těma výbava mi to moc nesedí. Vím, že dříve byly např. Fabie v Německu v základu již se 4 airbagami, tak si myslím, že ty rozdíly v ceně můžou být opravdu zavádějící. Kdo ví jakou výbavu mají vozy právě v Řecku, jestli náhodu tamní trh nebude o něco málo méně náročný než ten náš....
Myslim si to same. Octavia jde do Nemecka se 6 airbagama v zakladu a i s ESP. To je u nas priplatek 30000. A takovou Fabii Junior taky nikde neuvidite.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 15.12.2005 22:01, DPH
Píšete, že clo se u nových vozů neplatí. Obávám se, že tomu tak není. Auto musí být starší 6 měsíců nebo najeto tuším min. 8000km. Jinak je clo v rámci EU 10%... Ale zajímalo by mě, zda-li někdo nevíte, jak je to s DPH například u ročního vozu. Musím ho např. v Německu platit pokud kupuji jako fyzická osoba/právnická osoba? Od všech česých úřadů dostávám protichůdné odpovědi....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.12.2005 12:47, RE: DPH
Petr napisał:
Píšete, že clo se u nových vozů neplatí. Obávám se, že tomu tak není. Auto musí být starší 6 měsíců nebo najeto tuším min. 8000km. Jinak je clo v rámci EU 10%... Ale zajímalo by mě, zda-li někdo nevíte, jak je to s DPH například u ročního vozu. Musím ho např. v Německu platit pokud kupuji jako fyzická osoba/právnická osoba? Od všech česých úřadů dostávám protichůdné odpovědi....
Jeden ze základních prvků EU je volný pohyb zboží. Komu chcete to 10% clo platit? Na C.Ú.? Pokud auto koupíte jako fyzická osoba , zaplatíte DPH v zemi prodávajícího (na faktuře bude DPH). Jako právnická osoba zaplatíte DPH až v zemi určení (na faktuře nebude DPH). Pozor na INTRASTAT!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Piątek 16.12.2005 14:40, RE: DPH
martin napisał:
Jeden ze základních prvků EU je volný pohyb zboží. Komu chcete to 10% clo platit? Na C.Ú.? Pokud auto koupíte jako fyzická osoba , zaplatíte DPH v zemi prodávajícího (na faktuře bude DPH). Jako právnická osoba zaplatíte DPH až v zemi určení (na faktuře nebude DPH). Pozor na INTRASTAT!
Jo jo, máte pravdu. Nový/ojetý je rozdíl pouze u DPH. Trošku jsem to celý popletl
reagować

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.