Riccardo napisał:
Hej lidi, seděl vůbec někdo z vás v těch autech ? Já jsem si sednul do Yarise a začal jsem trpět klaustrofobií. Všechno kolem bylo asi tak 5 cm - strop, dveře, palubovka/přední sedadla. To je prostě maličké autíčko.
Getz podle mně je na to s místem o hodně lépe.
to Riccardo: dovol abych se zasmál .... já ti řeknu něco z PRAXE o klaustrofobii. Jednoduše stručně: 1. moje auto peugeot 106 (r.v. 1992), 2. moje auto citroen saxo r.v. 97, 3. a zatím poslední auto Toyota Yaris r.v. 99. Výsledek jakéhosi pokusu o srovnání: naprosto, ale NAPROSTO nesrovnatelná auta (úplně ve všem) ale HLAVNĚ (!!!) ve vnitřním prostoru pro řidiče i všechny spolujezdce. Z pohledu řidiče: (na tak malé auto) - oporoti saxu a 106 absolutně nesrovnatelný vnitřní prostor, co se týče pocitu - jako bys seděl ve větším autě - prostě jak bych to řek - oproti saxu a 106 je všude daleko. Sedíš vysoko, všem řidičům například octavií, focusů nebo passatů (tedy o 200 větších aut) se díváš z očí do očí směrem DOLů
, Jinak samozřejmě: je jasné, že kufr je mini (až skoro žádný), ale to juž je potom jiná písnička. To si musí každý jednotlivě uvědomit, na co auto kupuje... jen můj názor...