0
powrót

diskuze k tématu: Optimální vůz typu SUV do 500000Kč

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, jaké auto koupit, automobilky, japonská vozidla, typ vozidla, osobní
Reno
ilość wystąpień1352
data registracji30.03.2010
Sobota 24.01.2015 19:58, RE: Reno...
Zvirak napisał:
Teda Reno, nezlob se, ale já na tom nic hulvátského nevidím. Ty spíš reaguješ nějak přehnaně. Že něčího fotra natáhli, za to zdeny, myslím, nemůže a že použil slovo fotr, to z něj přece hulváta nedělá.

Stačí se podívat do rubriky nové vozy, je tam několik Foresterů XT v ceně kolem miliónu a výš. Je to běžná cena, takže ho nikdo nenatáhnul.
Navíc posměšné "tvýho fotra natáhli" mi nezlob se, přijde hulvátské. Ostatní výpady od Zdenyho směrem ke mně jsem nekomentoval, mně hned tak něco nerozháže. Ale vyjádřovat se o něčím otci tímhle stylem se mi prostě nelíbí. Asi jsem citlivka.

reagować
Valnoha
ilość wystąpień322
data registracji03.01.2011
Sobota 24.01.2015 20:42, zas to cteni....
Zdeny pisu ze se jedna o XT. Presna cena vcetne nejakejch gumovejch kobercu par doplnku ve vybave executive byla cena 931 vcetne. A co se toho jak to jede nebo nejede tyka. Tak si stojim za svym. Potvrdilo mi to i kdyz jsme si dali "zavod" s 15 let starou 530i ktera ma o 10kw mene. Ale jak jsem rekl na vine je podle meho nazoru prevodovka. S Forestrem tatik najel 45ta ja cca 5t. Cili nehodnotime auto se kterym jsem objel blok.... tak ja si dam sprchu a ty si sundas ruzovy brejle ok?
reagować
Valnoha
ilość wystąpień322
Sobota 24.01.2015 21:18, dika za zastani ale...
Reno diky za zastani ale zpusoby vyjadrovani se nekterych lidi schovanych za monitorem a klavesnici presne zrdcadli nasi ceskou spolecnost. Cloveka zna z peti radku na internetu a uz vi ze ma fotra debila co neumi do 3 pocitat. Todle prece nemuze prumerne inteligentniho cloveka absolutne rozhodit....
reagować
Zdeny60
ilość wystąpień1247
data registracji08.09.2009
Niedziela 25.01.2015 05:33, Tak kdo je hulvát?
.Zdeny začínáš se chovat jako falus. Ne že by mi to vadilo. O něčím otci mluvíš jako o "fotrovi".Kdyby tě někdo časem proplesknul, ani bych se nedivil.

Tak chlapče, jestli někdo začal s urážlivými osloveními, byl jsi to jen a pouze ty.
Já jsem dosud nepoužil jediný sprostý slovo, navíc ne tohoto kalibru, co ty. Čili to za prvé.
A abych se vrátil ke slovu fotr, na tom nic hulvátského není, protože se jedná o uznávané slovo, pocházející z německého Der vater - čili otec. Bohužel nemohu za to, že v našem kraji (Sudety) toto slovo je běžně frekventované a že tobě se nelíbí.

Valnohovi se omlouvám - že si OTEC koupil XT, jsem přehlédnul. Nicméně i tak trvám na tom, že pokud za něj zaplatil to co zaplatil, tak ho v salonu natáhli, protože u Subaru je jedna věc cena ceníková a druhá věc je cena prodejní - ta proti té ceníkové bývá o dobrých 15-20% nižší a to včetně výbavy. Kdo kdy kupoval nové Subaru, ti to potvrdí.

Od Rena jsem čekal čekal , že bude komentovat své doporučení ad CR-V a jeho 4x4 systé pohonu. Ale bohužel- zase jen prázdná sláma.
reagować
Valnoha
ilość wystąpień322
Niedziela 25.01.2015 07:54, sleva probehla neboj
Cenikova cena tehdy byla 1 055 000 jestli si to dobre pamatuju. Cili nejaka slevicka probehla. Ne celych 20% ale to bylo taky dano tim ze se nove XT prodavalo asi 14 dni....
reagować
Zdeny60
ilość wystąpień1247
Niedziela 25.01.2015 08:48, RE: sleva probehla neboj
Valnoha napisał:
Cenikova cena tehdy byla 1 055 000 jestli si to dobre pamatuju. Cili nejaka slevicka probehla. Ne celych 20% ale to bylo taky dano tim ze se nove XT prodavalo asi 14 dni....

OKOKOKOK už to neřeš
Dneska fulka XT s DPH kolem 820 se už dá.
reagować
Valnoha
ilość wystąpień322
Niedziela 25.01.2015 09:19, to ale nic nemeni
To ale nic nemeni na tom ze je to křáp
reagować
Reno
ilość wystąpień1352
Niedziela 25.01.2015 09:32, RE: Tak kdo je hulvát?
Zdeny60 napisał:
.
Zdeny začínáš se chovat jako falus. Ne že by mi to vadilo. O něčím otci mluvíš jako o "fotrovi".Kdyby tě někdo časem proplesknul, ani bych se nedivil.Tak chlapče, jestli někdo začal s urážlivými osloveními, byl jsi to jen a pouze ty.Já jsem dosud nepoužil jediný sprostý slovo, navíc ne tohoto kalibru, co ty. Čili to za prvé. A abych se vrátil ke slovu fotr, na tom nic hulvátského není, protože se jedná o uznávané slovo, pocházející z německého Der vater - čili otec. Bohužel nemohu za to, že v našem kraji (Sudety) toto slovo je běžně frekventované a že tobě se nelíbí.Valnohovi se omlouvám - že si OTEC koupil XT, jsem přehlédnul. Nicméně i tak trvám na tom, že pokud za něj zaplatil to co zaplatil, tak ho v salonu natáhli, protože u Subaru je jedna věc cena ceníková a druhá věc je cena prodejní - ta proti té ceníkové bývá o dobrých 15-20% nižší a to včetně výbavy. Kdo kdy kupoval nové Subaru, ti to potvrdí.Od Rena jsem čekal čekal , že bude komentovat své doporučení ad CR-V a jeho 4x4 systé pohonu. Ale bohužel- zase jen prázdná sláma.

U tebe byl problém v tom, že sis naši nevraživost vůči Subaru začal brát osobně a pak už to jelo.
"Kde jsou ti mudrcové teď?"
"Stejně polovina těch příspěvků byla o výkalu"
"Než ty vymyslíš myšlenku, já napíšu A4ku"
a pokračuješ "zase jen prázdná sláma"
Ani ve vašem kraji určitě dítě neříká svému rodiči "fotr" nebo se mýlím? Ani ty jsi svého otce neoslovoval fotře, nebo ano? A ano, to cos napsal bylo zcela jednoznačně míněno hanlivě a myslím, že to víš i ty.

Ale už se v tom nebudu hrabat, zopakuju ti, co říkám pořád dokola: 90% lidí se v Česku obejde bez čtyřkolky, a ti co si ji kupují vystačí i s Haldexem, nebo tím, co je v Hondě, nebo s tím, co je ve Foresteru
XT s variátorem - viskózní spojkou. Na videa jsem se nedíval, omlouvám se, ale viděl jsem jich už spoustu. Stejně trvám na tom, že se do úzkých v běžných podmínkách vůbec nedostaneš, pokud nejsi
lesák nebo nebydlíš ve Špindlu nahoře u vleku. Většina lidí, co zoufale potřebuje pohon 4x4 vystačí
s připojitelným pohonem.

reagować
Reno
ilość wystąpień1352
Niedziela 25.01.2015 09:35, ..
P.S: na tipcars. nevidím ani jedno nové XT pod milión korun, jestli mluvíš o předváděcích autech, to je potom jiná. Nechce se mi věřit, že by slevovali 200 tisíc na nové auto jen tak. A pokud ano, určitě to není
moc lichotivý fakt, pro Subaru.
reagować
Pepe
ilość wystąpień1136
data registracji09.05.2007
Niedziela 25.01.2015 09:41, RE: Tak kdo je hulvát?
Zdeny60 napisał:
.
Zdeny začínáš se chovat jako čůrák. Ne že by mi to vadilo. O něčím otci mluvíš jako o "fotrovi".Kdyby tě někdo časem proplesknul, ani bych se nedivil.Tak chlapče, jestli někdo začal s urážlivými osloveními, byl jsi to jen a pouze ty.Já jsem dosud nepoužil jediný sprostý slovo, navíc ne tohoto kalibru, co ty. Čili to za prvé. A abych se vrátil ke slovu fotr, na tom nic hulvátského není, protože se jedná o uznávané slovo, pocházející z německého Der vater - čili otec. Bohužel nemohu za to, že v našem kraji (Sudety) toto slovo je běžně frekventované a že tobě se nelíbí.Valnohovi se omlouvám - že si OTEC koupil XT, jsem přehlédnul. Nicméně i tak trvám na tom, že pokud za něj zaplatil to co zaplatil, tak ho v salonu natáhli, protože u Subaru je jedna věc cena ceníková a druhá věc je cena prodejní - ta proti té ceníkové bývá o dobrých 15-20% nižší a to včetně výbavy. Kdo kdy kupoval nové Subaru, ti to potvrdí.Od Rena jsem čekal čekal , že bude komentovat své doporučení ad CR-V a jeho 4x4 systé pohonu. Ale bohužel- zase jen prázdná sláma.

Taky jsem ze Sudet, ale z opačného kouta republiky. Slovo fotr je tady taky pěkně frekventovaný, ale má silně pejorativní až urážlivý nádech. V určitém kontextu i posměšný. Dokážu si reálně představit, že použití slova "fotr" v rozhovoru je důvodem pro pár facek. Konec rozboru.
reagować
Zvirak
ilość wystąpień459
data registracji09.09.2012
Niedziela 25.01.2015 10:46, sudety
Sám jsem ze sudet, do reichu to mám 3km, dá se jít klidně pěšky. Slovo fotr teda zas takový pejorativ, abych se kvůli tomu urazil, není. Na druhou stranu bych takové slovo použil v okruhu mých známých nebo kamarádů. Trochu mi to spíš přijde, že do toho nesmyslně ryjete a hledáte problém, kde není.
reagować
Reno
ilość wystąpień1352
Niedziela 25.01.2015 11:01, RE: sudety
Zvirak napisał:
Sám jsem ze sudet, do reichu to mám 3km, dá se jít klidně pěšky. Slovo fotr teda zas takový pejorativ, abych se kvůli tomu urazil, není. Na druhou stranu bych takové slovo použil v okruhu mých známých nebo kamarádů. Trochu mi to spíš přijde, že do toho nesmyslně ryjete a hledáte problém, kde není.

Hele budeme u piva a řeknu "tvojeho fotra prej pěkně natáhli" a budu se smát na celé kolo -
bude to v pohodě? U mně ne. Ale zase musím říct, že kdyby někdo mířil tohle směrem ke mně,
bylo by to něco jiného. Jsem háklivý na svoje rodiče a myslím, že by měl být každý.

reagować
Zvirak
ilość wystąpień459
data registracji09.09.2012
Niedziela 25.01.2015 11:14, fotr
Já si taky vážím rodičů, resp. rodiny, ale jako útok, nebo urážku to nevnímám
reagować
Zdeny60
ilość wystąpień1247
Niedziela 25.01.2015 11:19, Tak dost!
Tak poslouchej ty mudrci, něco ti povím.
Vrať se o x příspěvků dál a přečti si po sobě, co jsi napsal a s čím jsi vyrukoval.
A nyní ti to povím od plic, vybraný slova nevybraný slova. Jestli je někdo pánský pohlavní úd, tak jsi to opravdu jen ty. Hňahňáš se v trusu a vztekáš se, když nemůžeš mít pravdu. To je ale tvůj problém, že ji nemáš. Vynášíš soudy o věcech, o kterým jak vidno příliš moc nevíš a dupeš jak malej fracek, když tvá pravda neplatí. Když ti někdo argumentuje věcmi osobně 100x odkzkoušenými, začneš sprostě nadávat. Navíc slovy, proti kterým je fotr lichotkou. Navíc člověku, kterého neznáš ě věřím na 200%, že do očí bys mi to neřekl. Na to jsi příliš velkej srab, co plkotá jen netu. Jestli trpíš nějakým komplexe, nevím, ale chováš se tak. Tak nechtěj, abys byl za ještě většího magora, než tě dosud považuji.

A ty druhej klaune, kterýmu leží slovo fotr na srdci, si tohle kdákej u vás v hospodě dle libosti. Mě z toho vynech.
reagować
Reno
ilość wystąpień1352
Niedziela 25.01.2015 11:35, RE: Tak dost!
Zdeny60 napisał:
Tak poslouchej ty mudrci, něco ti povím.Vrať se o x příspěvků dál a přečti si po sobě, co jsi napsal a s čím jsi vyrukoval.A nyní ti to povím od plic, vybraný slova nevybraný slova. Jestli je někdo pánský pohlavní úd, tak jsi to opravdu jen ty. Hňahňáš se v trusu a vztekáš se, když nemůžeš mít pravdu. To je ale tvůj problém, že ji nemáš. Vynášíš soudy o věcech, o kterým jak vidno příliš moc nevíš a dupeš jak malej fracek, když tvá pravda neplatí. Když ti někdo argumentuje věcmi osobně 100x odkzkoušenými, začneš sprostě nadávat. Navíc slovy, proti kterým je fotr lichotkou. Navíc člověku, kterého neznáš ě věřím na 200%, že do očí bys mi to neřekl. Na to jsi příliš velkej srab, co plkotá jen netu. Jestli trpíš nějakým komplexe, nevím, ale chováš se tak. Tak nechtěj, abys byl za ještě většího magora, než tě dosud považuji.A ty druhej klaune, kterýmu leží slovo fotr na srdci, si tohle kdákej u vás v hospodě dle libosti. Mě z toho vynech.

Já jsem doposud psal jenom svoje názory. Názory na smotaný plech a směju se tomu, jak si to bereš
osobně. A smál jsem se do té doby, než jsi o Valnohově otci začal mluvit jako o "fotrovi, který pěkně natáhli" se smajlíkama na konci.
Smál jsem se tomu, když jsi měl připomínky směrem ke mně, protože je mi to úplně fuk. Nedokážeš napsat jednu větu bez hrubky a asi nebudeš žádný lumen. Napsal jsem, že se chováš jako falus, ne
že jsi falus. Napsal jsem to proto, že doposud jsi se dokázal jakž-takž ovládat a už je to asi pryč.
Jsou to jenom auta, klidně si napiš co chceš o BMW, bude mi to úplně jedno. Jsou to jenom věci...

reagować
Pepe
ilość wystąpień1136
Niedziela 25.01.2015 15:00, RE: Tak dost!
Zdeny60 napisał:
Tak poslouchej ty mudrci, něco ti povím.Vrať se o x příspěvků dál a přečti si po sobě, co jsi napsal a s čím jsi vyrukoval.A nyní ti to povím od plic, vybraný slova nevybraný slova. Jestli je někdo pánský pohlavní úd, tak jsi to opravdu jen ty. Hňahňáš se v trusu a vztekáš se, když nemůžeš mít pravdu. To je ale tvůj problém, že ji nemáš. Vynášíš soudy o věcech, o kterým jak vidno příliš moc nevíš a dupeš jak malej fracek, když tvá pravda neplatí. Když ti někdo argumentuje věcmi osobně 100x odkzkoušenými, začneš sprostě nadávat. Navíc slovy, proti kterým je fotr lichotkou. Navíc člověku, kterého neznáš ě věřím na 200%, že do očí bys mi to neřekl. Na to jsi příliš velkej srab, co plkotá jen netu. Jestli trpíš nějakým komplexe, nevím, ale chováš se tak. Tak nechtěj, abys byl za ještě většího magora, než tě dosud považuji.A ty druhej klaune, kterýmu leží slovo fotr na srdci, si tohle kdákej u vás v hospodě dle libosti. Mě z toho vynech.

Fajn. Všechno rozumný, co jsi do týhle doby napsal, jsi tímto spolehlivě poslal do kytek. Tímto tě vynechávám, doufám, že to bude vzájemný. Jseš jen starej ješitnej mentální chudák, co se neumí ani omluvit, natož přiznat chybu.
reagować
Pepe
ilość wystąpień1136
Niedziela 25.01.2015 15:02, RE: sudety
Zvirak napisał:

O to právě jde. Použít to slovo mezi kamarádama a cizíma lidma je dost velkej rozdíl.
reagować
Hurikan
ilość wystąpień50
data registracji25.06.2013
Niedziela 25.01.2015 19:38, ...
nic se neda delat. je lepsi si vypit doma flasku,nez se hadat v hospode o tom jestli je fotr nebo lotr. kazdopadne bych se na této strance chtěl dozvědět něco o autech a ne o tom jak se ma spravne oslovovat když je někdo nervozni. asi to chce o jednu kavu ubrat...
reagować
1 2

przep. aktualizację
ten temat obserwujesz

zakończyć obserwację danego tematu

podobne samochody w ofercie:

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.