anonym napisał:
Ahoj, měl jsem tento vůz, r.v. 1998, můžu s popisem jen souhlasit, je to spolehlivý a pohodlný vůz, najel jsem přes 100 tis. km, při prodeji měl na tachometru 165 tis. km. Spotřebu jsem měl trochu lepší, dlouhodobý průměr 6,5 l. Nyní jezdím ve stejném modelu s motorem D4D, spokojenost podobná, lepší výkon, spotřeba v kombíku 6 l. Jediná závada za celých 75 tis. km byl dvouhmotnostní setrvačník, který častěji na těchto vozech odchází.
Mám taky D4D 2001 a jsem rovněž velice spokojen. Zátah velice slušný, spektrum otáček oproti TDi taky a spotřeba v pohodě do 6l. Když jsem byl v Chorvatsku, tak nebyl problém jet za 5,5 litrů, což na tak velké a prostorné auto jde. Asi jako každý jsem i já jezdíval oktávii TDI a musím říct, že při stejném stylu jízdy jsem s oběma vozy dosahoval spotřebu stejnou, s tím, že Oct. má zátah trochu dřív ale taky daleko dřív skončí na rozdíl od avensise, který tahá až do 5000. Tohle auto se ne každému líbí, ale kdo v něm cestoval delší dobu, tak mu většinou přišel na chuť. Jedná se o velmi pohodlné, většinou dobře vybavené a jisté auto. Mám ho již druhým rokem a zatím jsem měnil jen pár drobností (desky,kosti,gumy stabilizátorů a jedno ložisko) tak ať slouží.