anonym napisał:
nezlobte se na mě, ale takhle neobjektivně hodnotit, už z vašich slov "viděl jsem" jste opravdu koukal jen na obrazky. Souhlas s tím, že swift je skořápka, ale srovnávat to s favoritem. U mě jste skončil, jste chuj... měl jsem swifta 1.3 GS, 50 kW rv ´93, takové sedačky a kvalitní motor nemá hodně dnešních miniaut, do města to je super auto, taková malá štika. Rozhodně bych ho preferoval před felicií, nevím co máte s těmi náhradními díly, ale za čtyři roky jsem měnil kromě provozních náplní pou...
Vaše reakce mne opravdu pobavila, pane Tomáši... Jak si představujete objektivní recenzi? Tak,že napíšu že Swift je nejlepší auto na světě, abych se Vám náhodou zavděčil? O Swiftu toho vím dost, možná až příliš na to, abych se tady nemusel před Vámi obhajovat... Myslím, že nemáte kontakt s realitou. Zvedněte se od klávesnice, a běžte si vyzkoušet litrový Swift z roku 95, nejlépe v ceně kolem pětadvaceti tisíc... Pak napiště...
V roce 2004 jsem prodal jednomu pánovi, co má ve Valašské Polance nějakou autodílnu, jednoho podobného krasavce, o kterém tazatel uvažuje. Třídveřový hatchback 1,3 GL z roku 1993. Za pár korun. To auto mělo takovou korozi, že bylo prakticky neopravitelné.
Viděl jsem to auto odstrojené, strávil jsem nad ním s autoklempíři dostatek času k tomu, abych na něm znal doslova doslova každý šroubek.
A že to auto srovnávám s Favoritem? A s čím jej mám srovnávat, doufám že nestavíte Swift na úroveň S Klasse? Favorit, má mnohem tužší a robustnější konstrukci jako takovou, a to ani nesrovnávám prostornost. Elektrická okénka nebo příplatková klimatizace u Swiftu mě zase tak moc neberou, zvlášť když vím, co se pod tou nablýskanou „parádou“ skrývá...
Objektivita redaktora dle představ některých diskutujících spočívá v tom , že v článku si přečtou to, co chtějí sami slyšet...