Poniedziałek 10.04.2006 13:08,
Ridic
Dobrý den všichni,
nejdřív jsem si myslel, že nebudu reagovat, ale po přečtení všech příspěvků již musím. Já jsem ten, který Vás některé svojí jízdou rozčílil. Můžu Vás ujistit, že kdybyste mě potkali v běžném provozu, tak se budete divit, jak striktně dodržuji rychlostní limity. Jelikož jsem motoristický novinář najezdím za rok více než 100 000 km a zatím bez nehod (nikdo není neomylný). Navíc také závodím, takže striktně rozděluji běžné ježdění od testování či závodění. Video z roku 2005 jsme dělali ve 4 lidech. Já jsem jezdil, jeden člověk natáčel a zbyvající dva zajišťovali bezpečnost, aby při průjezdu nikdo nikde nejel. Navíc jsme vybrali místa, kde je minimální provoz. Můžu Vás ujistit, že i při testu obou Subaru Impreza STI si nechávám 10%ˇprostoru na řešení krizových situací, což znamená, že nikdy nejedu na 100%. Taky nesnáším závodění v běžném provozu a už vůbec ne řidiče, kteří jezdí na hranici a neví co si s autem mohou dovolit. Pokud se budete chtít zeptat na něco ohledně ježdění, jsem k dispozici.
Jakub Rejlek
reagować