anonym napisał:
Proc jeste skoda neudelal auto, ktere se mi libi? A tu superb vyhodu, ty dvojite pate dvere, no nevim. Ja mam o stehovaku jinou predstavu a pro rodinu? to auto taky neni. Proste Skoda.
Nemohu se zbavit dojmu, že auto nižší střední třídy by mělo vypadat o dost jinak. Ten infantilní úsměv na masce mě připomíná korejskou produkci někdy před 10-15 roky. Celkové proporce tohoto vozu jsou divné, myslím ten optický šok – auto je jakési úzko-dlouhé. Jakoby si designéři nevěděli rady se zadními dveřmi (myšleno třetí a čtvrté dveře), ostatně páté dveře (nebo jak je nazvat?) nejsou zrovna také výkřikem estéta. Škoda se poslední dobou vydává stran designu podivným směrem. Octavie II (takto divně označovaná, přičemž historicky je to vlastně č. III?) měla velmi zdařilý, i když možná trochu málo odvážný kabát. Ovšem taková Fabia II je přímo úděsná. Roomstera raději nezmiňuji, neboť ten ve mne vyvolává pocit náhlé žaludeční nevolnosti (podobně jako kdysi Multipla). Dle mého názoru, auto této třídy (vracím se k SuperBu) musí vypadat alespoň trochu důstojně, a ne jako dětská hračka „mejd-in čajna“. Takový „repre“ vůz je určitě dnes již trochu stárnoucí P607 (i když je třídně výše), nebo E-klasse, S60 (možná 80?) a jim auta podobná. Záměrně jsem neuveřejnil psst B7, který je tak okoukaný a naprosto neoriginální, až z toho bolí oči. Dále, uvědomíme-li si, jaký motor nám to za tu „základní cenu“ (!!!) Das Auto nabízí, je to další z řady škodováckých „žádostí o přesdžťku“.