0
powrót

diskuze k tématu: PŘEDSTAVUJEME: Škoda Roomster Scout

kategorie zaszeregowania tematu: česká vozidla
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Poniedziałek 19.03.2007 23:30, Sráč silnic
Nejškaredější auto, horší sem neviděl........ZDAR
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 20.03.2007 14:39, RE: Scout?
A.K.Alex napisał:
Tak ja neviem. Prilepime na karoseriu cca 17 kusov plastu, k tomu pridame 17" kolesá a Scout je na svete. Ešte som zabudol- zvýšime cenu!!!
Na co je toto dobre? (okrem toho ze ide o marketingovy tah) Vie mi tu niekto seriozne povedat, ake ma toto auto opodstatnenie? Keby tam daju aspon 4x4, ale takto? Asi je to jasne, ale predsa: u mna toto auto no way.
Bez debaty. Človek s aspoň čiastočným záujmom o motorizmus má z takýchto dizajnérskych pokusov husiu kožu . Nejde o nič iné len vytlcť z minima maximum , cieľová skupina sú blondýny , teenageri bohatých rodičov atď.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Wtorek 20.03.2007 17:50, zajimavé
Je na každém z nás, co se komu zamlouvá a co se líbí .Možná to beru moc detailně, ale nemohu si pomoc !! Pod slovem preciznost si představuji něco jiného . Nejenom spasování nárazníku a světel ,to je snad samozřejnost. Mimoto dnes jsem prolezl novou F. a ty díly moc nelícují . Použité materiáli uvnitř vozu jsou nudné a zpracováním tak na rok 2000. Tím nechci tvrdit že je to zlé, ale je rok 2007 . Řadím se k menšině českého naroda, které Škoda neokouzlila .
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Sobota 21.04.2007 19:39, RE: zajimavé
David napisał:
Preciznost ze nezna? Hele kdyz vysla Fabia, kam se dilenskym spracovanim srala auta tipu punto, clio, 206, fiesta i nastupujici yaris. Nastejno bylo tak polo. NEsmite brat Fabii classic, ktera mela materialy o tridu horsi, byt ne spatne. Od comfortu (ambiente) vyse uz ve tride nemela konkurenci. To same Octavia 2, za spracovani palubni desky by se nestydelo ani audi. Roomster ma palubku hezkou, jeste sem v nem nesedel a myslim, ze to bude jak octavia 2.
Tak to si naozaj prepalil,fabia sa na Peugeot ani aatoyotu nechyta,jedine na polp veď je to jeden šit.
reagować
1 2

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.