scootty napisał:
Je to děs, co sem někteří lidé píšou za kecy!...4,5 litrů spotřeba není sice nedosažitelná, ale určitě jezdíš minimálně za 5,5 a víc! ...a jinak recenze hrozná..keho zajímá, že nemáš zimní gumy?!...NIKOHO!!! ..příště se raději věnuj technickým věcem a né "rohlíkům" jak už to tady někdo napsal
..........no nic....jdu dál čekat na zajímavou a hlavně něco říkající recenzi!!!
ach jo poslední dobou se tady rozthrl pytel s recenzemi tohoto typu...mam auto 3 měsíce je super... to snad už ne.
MĚL JSEM TAKY PECH PŘI KOUPI AUT... nedávno. chtěl jsem určité auto a koupil uplně jiné... chtěl jsem lagunu 1,9dci a tu koupil..během 3 dnů po koupi odešlo stahování okna a ventilátor...4.den odešlo turbo...vůz byl jinak skutečně netknutý najeto 70 000km cena 245 000kč,podle mechanika prý normální u lagun..., auto jsem vrátil, dal na radu kamaráda technika a koupil octavii 1,9tdi 2002...jezdila mi měsíc, pak odešla váha vzduchu společně s lopatkami na turbu, do té doby jsem jezdil za 6,5l a docela to jelo... 4,5l/100km je v octavii dosažitelné leda při dlouhé cestě mimo město a do 90km/h,jinak octavia umí sežrat i 12l/100 když ji dusíte) po opravě za celkových 35 000kč jsem zjistil že je potřeba dát tlumiče+ čepy a vyměnit něco na motoru(něco se vstřikováním) což vypadalo nejmín na dalších 30 000kč, usoudil jsem že ne a vozidlo dobře prodal.rozhodl jsem se tedy pro mondeo....ale zrovna nebylo jaké bych chtěl....během pokukování po bazarech mě vozil svagr s autem s kůží a v automatu...a tak jsem to chtěl taky.....nakonec jsem se čirou náhodou dostal k 525d bmw za 395 000kč 2002,téměř plná výbava, jako nové a spotřeba kolem 7,5-8l 130kw...nyní jsem najel už 23000km a stále v pohodě....veškeré octavie a renaulty mě prostě zklamaly,viděl jsem jich hodně v pitomém stavu a ty co vypadaly dobře tak tak dobré nebyly.prostě jsem dopadl takhle....horší je že příště (za 3 roky) asi už nebudu chtít renaulta ani škodovku.