Michal Brno napisał:
jo a abych teda upřesnil ty moje zkušenosti : dobrá těch 195km/h bylo na D1 po cestě mezi Olomoucí a Brnem a bylo to z mírného kopce... těch 195km/h bylo těch , co mi ukázal tachometr a s tím plaváním při větších rychlostech : když jsou na autě obuty horší pneu tak je pravda že to plavalo, ale koupil jsem kvalitnější Good Year a už je to OK...
Skutečně mi to připadá jako pocity člověka, který přesedlal z Feliny do této Fábie. V tomto případě bych to taky tak napsal. Já třeba tuto Fábií nemám, ale mněl jsem možnost přesně z takovou projet jednou SL Z Ostravy do K-V a zpět, a závěry? Rozhodně to nená špatné auto brzdy bych rozhodně nehodnotil za 1, ale za 3. Za celou dobu jsem se nezbavil pocitu, že brzdný učinek nelze dávkovat rovnoměrně. Nejdřív to jako nebrzdí vůbec a pak najednou se brzdy skoro kousnou. Ptal jsem se ostatních jestli to není jen můj pocit a nebyl. Jak to vidíte vy ostatní.
2) Motor 55kW je asi to nejlepší z celé plejády opravdu bídSkutečně mi to připadá jako pocity člověka, který přesedlal z Feliny do této Fábie. V tomto případě bych to taky tak napsal. Já třeba tuto Fábií nemám, ale mněl jsem možnost přesně z takovou projet jednou SL Z Ostravy do K-V a zpět, a závěry? Rozhodně to nená špatné auto brzdy bych rozhodně nehodnotil za 1, ale za 3. Za celou dobu jsem se nezbavil pocitu, že brzdný učinek nelze dávkovat rovnoměrně. Nejdřív to jako nebrzdí vůbec a pak najednou se brzdy skoro kousnou. Ptal jsem se ostatních jestli to není jen můj pocit a nebyl. Jak to vidíte vy ostatní.
2) Motor 55kW je asi to nejlepší z celé plejády opravdu bíd