Radek napisał:
Neni to co to byvalo, ale porad se da sehnat auto v zahranici dost levneji nez u nas. Chce to jen vedet kde. Nebudte naivni. Takove auta samozrejme nejsou na netu. Vetsinou jsou ihned prodane - ani neni sance dat je na net. A hlavně u auta z venku mate daleko vetsi jistotu ze kilometry nejsou stocene a auta obecne jsou tam v lepsim stavu.
Těchto podivných podezřele levných prodejů je tam mraky! Sám už jsem se málem napálil!
Můj příběh: Audi A4 (2004) za 7900 EUR. Komunikace v angličtině a byl po mě požadován poplatek 3000,- EUR jako záloha. Dokonce mi byl i poslán ofovený ŘP a OP vlastníka a ofocený velký techničák a serviska!!! Pořád jsem ale nechtěl zálohu platit a že si tam ihned dojedu. Telefon mi furt nechtěl dál a pořád dokola mlel jako kafemlejnek o té záloze! Přes telecom podle jeho občanky jsem nasel telefon na něj do Německa a ejhle. Tam kam jsem se dovolal - pán Audi opravdu měl, dohlady seděly, ale Audi prodával za 27500,- EUR a o komunikaci se mnou vůbec nevěděl (ani neuměl anglicky) a byl naštvaný jak jsem se dostal k jeho dokladům! Stejnou pohádku jsem zažil i s Opel Vectra.
Těchto podvodů je na mobile.de mraky! Nejčastěji říkají, že se přestěhovali nebo maji přestěhovat do GB a auto s volantem na pravo je jim na nic. Dále po vás chtějí zálohu a komunikují jen řes mail, vyjíměčně přes mobil. Inzeráty jsou podezřele levné a jediný kontakt je email a uvedené telefony jsou vymyšlené!
CELOU e-mailovou komunikaci a i kopije oněch dokladů stále mám a na přání jako důkaz mého tvrzení je každému zašlu e-mailem. Můj e-mail je commando.tn@iol.cz - SKYPE: Commando.tn
Omluvte chyby, psal jsem ve spěchu.