anonym napisał:
Petr-Tipcars: Ale seriozně: nevím, kam to spěje
student a myslí na NAFTU (!!!!!) za deset let bude snít o autě na...močovinu? Vždyť aspoň v tomhle věku přece frčí co největší benzín, ne?
Student nemysli na naftu, student mysli na to, ze kdyz nasype posledni penize do cool Bava, tak uz mu zadny nezbudou a mysli si, ze ta nafta bude provozne levnejsi... V me dobe jsem jakozto student jezdil stopem a posleze jsem se zmohl na Skodu 105. Mimochodem jsem s ni mel neuveritelny stesti a nejakym zazrakem se mi podarilo trefit fakt zachovalej kus. Jenomze protoze jsem chtel bejt cool, tak jsem ji prodal a koupil "super silnou" Skodarnu 120GLS a to jsem si pekne zavaril. Provoz a hlavne opravy toho vraku me staly vse co jsem ruzne na brigadach videlal a celkove provozni naklady nezachranila ani prestavba na LPG. Kdybych se tenkrat drzel ty 105, tak jsem si mohl v klidu jezdit. A mily studentik je na nejlepsi ceste udelat stejnou pitomost. Takze ač zaryty nepritel TDI rachotoklapů a naopak spokojeny vlastnik benzinoveho sestivalce BMW, musim v tomto pripade doporucit drzet se te Fabie...