Wtorek 20.12.2022 09:44,
Auto na kratke trasy
Ja chapem, ze sa vam paci captur. Je to pekne auticko za paradnu cenu. Koncern neriesim, neviem poradit (ani neviem, ktory T model to je co chcete :) ). Ale ak hladate auto na kratke trasy, ktore nieco vydrzi a nechcete riesit opravy, naozaj odporucam toyotu. Nebude mat dusu ako ten renaul. Myslim taky ten image maleho pekneho auticka z francuzska s par dobrymi napadmi, a par francuzskymi podivnostami, ktore ja zboznujem a rad sa pozeram na ludi nechapavo krutiacich hlavou nad nimi :) . Ja mam osobne yaris hybrid y20 (je to este predchadzajuca generacia) a na pomery svojej triedy je to fantasticke auto. Vo vnutri je vela priestoru v porovnani s inymi autami tejto kategorie. A taktiez motor: ja mam hybrid spojeny s 1.5l atmosfericky plnenym motorom, ktory ma priame aj nepriame vstrekovanie a je stavany tak, aby vydrzal mnozstvo startov (lebo je to hybrid). Prevodovka je automat cvt, co ked si porovnate s vacsinou automatov v malych autach (su to casto roboty co cukaju pri radeni) je taktiez vyhra. Vyskusajte sa aspon zviest a uvidite co na to poviete. Ano nemam vela najazdene, a casto na nom jazdim dialnice :) , ale zatial nemozem povedat kriveho slova na to auto.
reagować