anonym napisał:
neslo nastartovat za tepla? a zralo to nad 10? a co treba smes spatna, lambda zkousel jsi po tom jit? naprava ta praska 1:1000 spise seda casem a jeste kdyz mi muj otec nesmetl metr snehu ze strechy (proste duta hlava se zmijovkou na ni) tak sla dolu po mesici, napruzeni asi 2500, jedinej fakt jedinej problem co mivaj rencky je po zahrati jde spatne zpatecka, to je jejich nemoc(uz slaba spojka), jinak ten vas vycet nesmyslu je spjato s opotrebovanim a ne znackou
Je škoda, že se tady nedá bavit normálně! Já jsem napsal skutečné závady a poblémy, co jsem s tím autem měl. Pro Vás je to výčet nesmyslů, ale na to už jsem si tady zvyknul. Prostě já jsem tohle auto měl, mě se to nikdy nestalo, tak se to nemohlo stát nikomu jinýmu, co? Je škoda, že sem chodí tolik zabedněnců a fanatiků značek. Já mám 15nácté auto, rencky jsem měl 2 a už bych do toho nikdy nešel. 19ku jsem měl já a měl ji i můj kolega z práce. Závady jsme měli rozdílné, jemu třeba odešla převodovka (olej tam byl!) mně zase prdla ta náprava, Vy píšete, že je to jeden z 1000, ale já znám další případ a tomu se to stalo na cestě z dovolené v HR. Když jsem ji pak sháněl na vrakáči, tak mi řekli, že je to nedostatkové zboží, že praskaj, ale je to jedna z 1000
)))Já se tady nebudu s nikým dohadovat, jestli jsou to nesmysly, nebo ne, sám auta opravuji (spíš koníček) a myslím si, že se v tom orientuji, závady, co jsem napsal jsou skutečné a moje zkušenost se značkou rovněž. Nemám důvod hanit tu, nebo jinou značku, nic bych z toho meměl! Měl jsem Mazdu, Hondu, 3 Mitsubishi, Fiata, a další auta. Každé a to včetně japonských má nějakou dětskou nemoc, ale Rencek byl těma nemocema prostě prolezlej, to je vše. Na závěr, je mi jedno, jestli mi někdo věří, nebo ne. Ti nezaslepení mi asi dají za pravdu, že starší rencek je jen pro zlost, no ti fanatičtí zastánci si dále pomelou to svoje.......špatný servis,neumím jezdit, měl jsem smůlu na kus ............Můžu Vám říct, že kdyby každé auto bylo servisované, jako to moje, tak servisáci vymřou, přesto se mi však rencek sypal!!! Jo a jako píšete, že je spjato sopotřebováním a ne značkou, tak to je právě ono. Ta jiná značka právě vydrží daleko víc, než se opotřebuje, to je právě to, co Vy nechápete!