))) napisał:
Tak to jsem se pobavil
)))
Co na tohle rici ??? , Snad jen to ze ty nemecke casopisy jsou urcitre objektivni !
)))
viz : bezpečnost. Ta je u Renaultů vynášena do oblak, ale ve skutečnosti je průměrná jako u jiných značek. Reklama která ukazuje svůj X počet modelů s pěti hvězdickama je neobjektivní (psali to ve všech Německých moto časopisech
Prvni RENAULT
LAGUNA 2.0 8V RXE - vim ze byla bourana, ale zkusil jsem to. Problemy se svetly a pak i pojistkou skrini, pak nejaky lozisko a poloosa, myslim, ze jsem koupil nalitanou mrtku. prazskej bazar.
LAGUNA 2.0 16V 2000 - plna palba, privezl jsem ji RENAULTU z Francie, mela najeto 100.000km a mela servisku, udelal jsem rozvody. Super, bez jediny zavady, jenom jezdim.
ted mam objednano novou LAGUNA GRANDTOUR 2.0 dCi 150k výbava DYMAMIK a uz se tesim, myslim, jak tu lidi pisou, kdo se o to stara a nemame nejakou rozstrelenou, jako ja tu prvni, tak bude v poho.
Lidi co tu pisou, ze jsou to mrtky, tak maji ojetiny s pretocenyma tachometrama. A co se tyce nemeckych aut, tak uz to neni co to byvalo, nejsou spatny, ale taky zadny super zazrak v porovnani s konkurenci a je to akorat predrazeny.