Laguna napisał:
Je Prosinec a já od Srpna nejezdim............................
Vlastním Lagunu 1.9 dti .r.v 98 v srpnu přestala startovat. Tak jsem vyměnil svíčky ,baterku a nic .Odtahovkou jsem se dopravil do Znackového servisu kde mně ,,soudruzi z Renaultu řekli: NA TAKLE STARÉ AUTA DIAGNSTIKU NEMÁME,,
Odjel jsem na provaze do jiného servisu Renault. To samé, chteli měnit řídící jednotku ,čerpadlo ,imobilizér a niž by vedeli v čem závada spočívá.
Při předběžné ceně 55 000 za opravu bez dph jsem samozdřejmě o...
Musím se připojit. Renault servis-hrůza!!!!!!!! Celá naše rodina jezdila v Renaultech, při běžné kontrole auta mého otce v servisu Renault praskl rozvodový řemen a pak jsme auto neviděli 16 měsíců a stejně jsme opravu museli zaplatit, nebo u mne. Sám jsem si vyměnil napínací kladku a jednu řemenici. Za týden jsem musel do servisu, kde mi sdělili , že je třeba vyměnit všechny kladky na klínóvém řemenu. Po hodinovém dohadování se přiznali, že kladky jsou v pořádku a že si jen špatně rozuměl opravář s technikem. Prima pokus za 20.000,Kč. Tato příhoda je měsíc stará. Kdo chce rozmluvit Renault, ať se přihlásí. O servisu toho mohu doložit a povědět docela hodně, ale to auto jako takové za nic nemůže, bohužel mi ho vždy rozbil někdo jiný. Jo a nové auto jsem koupil Seat Altea- zatím super.