anonym napisał:
Pane vy jste v.ů.l:o)Mám Renault express,prakticky shodné auto,jen s motorem 1,9D najeto 340000km a v klidu se vlezete do 5l.Skvělý poměr mezi cenou a užitnou hodnotou.Dálnice v pohodě 4-4,5.Naopak je to vynikající auto na hraní,protože i těch pár kW bohatě stačí na lehkou karoserii a proto je spotřeba tak nízká.Nechápu proč cpát peníze do přetechnizovaných aut,kde se oprava i jednoduché závady vymrští nad cenu tohoto auta.Jen bych věnoval větší pozornost na korozi lemů a podlahy,pokud auto není...
Naprosto souhlasím s autorem recenze,vlastním již 7 let R5 14 benzín, r.v.86,se kterým jsem najezdil 118000 km teď má 252000km,mimo běžných spotřebních záležitostí(brzdy,olej,výfuk,svíčky filtry,atd) což je naprosto běžná věc u každého auta,pouze ceny jsou srovnatelné s favoritem,jsem za celou dobu měl pouze jedinou vážnější závadu,odešlo vodní čerpadlo,které jsem sehnal na inzerát za 300kč.Akceleraci za nějak výraznou sice rozhodně nepovažuji ale auto zato slušně drží v zatáčkách.Spotřeba,se dlouhodobě pohybuje okolo 6,5-7,5l. ale jezdím dost po městě.Až na několik míst na prahu a lemech blatníků auto téměř nekoroduje,například o 10 let mladší felície můžou jen závidět,podotýkám že stojí stále venku a jezdí v létě i v zimě.Už bych ho dal pravděpodobně dávno pryč ale stále naprosto spolehlivě jezdí,brzdí a startuje za každých podmínek mne doveze kam potřebuji což si velice cením