Muroň napisał:
Přesně jak píše rohYpnol - mění rencky jak ponožky. Do spotřebního materiálu rozvody, tlumiče a všechny náplně počítám. Pokud se člověk o auto trochu stará, tak mění to, co se s nájezdem a stářím zhoršuje. S původními tlumiči, 5 let neměněnou chladící směsí i o 30tkm přetaženými rozvody se jezdit dá, ale zvyšuje to nebezpečí velkého průšvihu. Od pana Mirdy bych auto nekoupil.
Já bych také NEJraději kupovala (mírně zajeté) auto jen "po sobě" ,-)
Teď "skorovážně" (přidám příští týden nějakou fotečku jak Brumla jezdí = jak se pěkně "rozjezdil" - maličko se mu snížila průměrný spotřeba, maličko se mu zvýšila "dynamika" - a NEchci to "zakřiknout" ("ťuk-Ťuk-ŤUKám" se v čelo .-) ale lepší to "skoro" být NEmůže a já s ním móóóóc spokojena a tak já "pojala" ROZHODUTí, že Brumla "vyduží" až do new Citroën DS5
Co na to říkáš? Je to přeci jen (původem) "francouz" a ten (logisch) NEmůže vydužet to co Polo TDi
Mimochodem byl-li zlomeček toho tvého "koupěpřání" new Polo pravdivý - tak OPRAVDU vypadá lépe/atraktivněji/zajímavěji než ty staré verze. Dokonce jsem si v jednom NEjmenovaném českém magazínu (co má v názvu "7" a předtím 4 písmenka nějak "související" s názvem AUTOmobil .-) přečetla, že: "...KVALITOU a designem překvapil(o)" - to Polo
Nu - na základě prospekt(u)/reklamní(ho) materiál(u) "trefit/určit" kvalitu budoucího vozu ... TOMU já říkám "profesionalita" - to je HNED vidět, že já "jen" BLONDýna, já bych s ním potřebovala minimálně stovky km najet (a raději více, než jen jedním motorem ,-)
Ale zpět k Polo - opravdu "působí" lépe a co já slyšela tak ten nový (přeplňovaný) 1,2 vskutku "zajímavě" působí/vypadá (bude se dávat jako základní motor i do příštího passat (ten bude popravdě technicky JEN "prodloužený" golf) ale .... stejně
Ach - tak co myšlíš s Brumlou? Kdos mi tu kdysi říkal/psal, že těch mých 150-160 t. km a 4 roky je "málo" - nyní jezdím docela často i JINÝMi vozy, takže Brumla 4 roky již má ale "jen" přes 100.000 km (jsme se nějak "zasekli" - i PROTO jsem pár foto z jízdy udělala - poslední dobou jezdíme tak "na nákupy" - po delší době ujel v kuse "celých" 400 km
PS: A ode mne by sis auto koupil?? ,-)
Pěkný den