anonym napisał:
Clio máme v rodině od roku 2002, je to 06/1999. Motor 1.2, výbava RN, najeto 90 tisíc. Autu se nic neděje, naprosto v pohodě, mění se olej, palivový filtr a chladicí kapalina. Motor pro dva stačí ale raketa to samozřejmě není. Vychytávkou jsou plastové přední blatníky!
Velmi jsem se pobavil výrazem "celkem velice dostupné" Kdyby tady byla soutěž o vtipné výrazy, tak bych pisateli recenze zaslal stovku, nebo možná bych mu dal korunu. Každopádně kandidát na silvestrovskou recenzi.
Co se týče těch celkem velice dostupných dílů, tak psát, že díly jsou snadno dostupné a levné a to zejména na vrakáči mi přijde skutečně hodno 16letého kluka. Kdo z vás měl kdy rencka, tak velice dobře ví, jak je to s cenami dílů na tyto vozy a jak často jsou potřeba
Kamarád si minulý týden koupil starší Lagunu (99,1,6 kombi a to přes moje nedoporučení) Auto má týden a už byl s elektrikou v servisu. Pořád mu to hlásí nějakou závadu a nemůžou přijít na to, co se děje. Svezení je v tom velice příjemné, až na ty pohovky místo sedadel, auto koupil za 115 000 a výbava je fak super. Jinak to co je u rencka vždy vyzdvihováno (brzdy) tak v tomto případě jsou asi namazány olejem, auto brzdí mizerně, ale asi je tam nějaký problém.
Já jsem kdysi vlastnil R11 a na toto auto velmi vzpomínám
Udělal jsem si tehdy tolik známých v servisu, s jední opravářem jsem si dokonce začal tykat. Možná jsem měl smůlu na kus a na to, že byl dovezen z Německa a ne z Francie
)))