0
powrót

diskuze k tématu: Prokazatelné přetočení tachometru

kategorie zaszeregowania tematu: poradna, ostatní
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 05:43, Ehm...
Stěžovatel si při podpisu kupní smlouvy nezkontroloval tachometr ?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 05:45, Pár km navíc
Dobré ráno všem.Já nevím,ale řešit 8tisíc navíc mi přijde jako dětinství.Neřeknu,kdyby se jedno o víc deseticice(20k a víc) nebo dokonce o 100k víc...ale tohle...svět je plný bláznů.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 06:33, Luko
Sdružení o. spotřebitelů má linku se zvýšeným tarifem... takže když mne ojebe obchodník a chci se bránit, tak mi ojebou ještě oni. No fakt super.... ironie. To fakt jde jenom tady v ČR.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 06:37, RE: Pár km navíc
anonym napisał:
Dobré ráno všem.Já nevím,ale řešit 8tisíc navíc mi přijde jako dětinství.Neřeknu,kdyby se jedno o víc deseticice(20k a víc) nebo dokonce o 100k víc...ale tohle...svět je plný bláznů.
Asi tak. Ujet osm tisíc za dva týdny se mi občas povede taky - i když t textu mi nějak uniká souslednost toho, co se dělo. Mělo auto -8k km při převzetí proti protokolu z STK z doby před 14 dny před převzetím ? Článek je navíc o ničem - místo toho, aby uživateli vysvětlil, jak alespoň nástinem poznat stočené tacho (myšleno mechanické, u elektronického to jde opravdu blbě ) se věnuje ptákovině.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 06:56, RE: Pár km navíc
anonym napisał:
Asi tak. Ujet osm tisíc za dva týdny se mi občas povede taky - i když t textu mi nějak uniká souslednost toho, co se dělo. Mělo auto -8k km při převzetí proti protokolu z STK z doby před 14 dny před převzetím ? Článek je navíc o ničem - místo toho, aby uživateli vysvětlil, jak alespoň nástinem poznat stočené tacho (myšleno mechanické, u elektronického to jde opravdu blbě ) se věnuje ptákovině.
Jestli tam není překlep a nejde o 80 tkm, tak je to o ničem. Na takovýho vykuka bych teda chtěl narazit....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 06:56, RE: Pár km navíc
anonym napisał:
Malý podvod, je furt podvod, ne? Uvažování českého človíčka se zase projevilo
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 07:49, RE: Pár km navíc
anonym napisał:
osm tisíc to je k smíchu, kam ten svět spěje...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 08:01, RE: Pár km navíc
anonym napisał:
Malý podvod, je furt podvod, ne? Uvažování českého človíčka se zase projevilo
No co kdyby jste se obrátil na původního majitele, aby to vysvětlil ?

A jestli je to fakt jenom 8tis. tak jste u mně blázen.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 08:09, mozna i vic nez jenom 8000
teoreticky priklad:
prvni bazar to stoci o 8000 km, clovek to po nekolika letech proda zase do bazaru...ten to stoci o dalsich 8000 km, kdo vi jak to bylo pred dovozem...dejme tomu ze dalsich 8000 km stocili nez to dovezli.....takze ve vysledku to auto nemusi mit stocenych jenom 8000 (kdy si toho nekdo vsimne), ale muze to byt uplne jine cislo....
...i maly podvod je podvod....jeste k tomu kdyz to tak udela kazdy....pak par malych podvodu da jeden velky

reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 08:24, STK
Spíš bych řekl, že na technický se ani moc nezabejvali stavem tachometru a do protokolu bouchli co je napadlo. Co mám skušenosti, tak není problém dostat protokol, na kterým jsou kilometry z úplně jinýho auta - záleží na tom jak se technik zrovna vyspal a na výší odporu, který ten den zrovna k práci má. Bazarista by to stočil rovnou o těch 80 tis. a ne o směšných 8.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 08:34, RE: STK
anonym napisał:
Spíš bych řekl, že na technický se ani moc nezabejvali stavem tachometru a do protokolu bouchli co je napadlo. Co mám skušenosti, tak není problém dostat protokol, na kterým jsou kilometry z úplně jinýho auta - záleží na tom jak se technik zrovna vyspal a na výší odporu, který ten den zrovna k práci má. Bazarista by to stočil rovnou o těch 80 tis. a ne o směšných 8.
Chtěl bych mít pánovi starosti,nevím proč by někdo stáčel 8.tis km,snad jedině kvůli záznamu v servisce, ale jesli je auto o.k. tak nevím co ho to trápí!!!ale podle mě je to klasickej urejpanej KRETEN kterých chodí do bazaru 80%, takže doufám že je odmotanejch alespoň 200.tis ať se z toho posere!!!doufám,že mu to co nejdřív klekne a nasype do toch aspoň 50.000,-kč,takovejm rejpalům to patří!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 09:11, RE: Pár km navíc
anonym napisał:
Dětinskost? To je jasnej podvod, ty debile...
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 09:12, Ten clanek je blbost. Dnes se bazary umej kryt vetou ve smlouve.
Bezte do CR bazaru a vsude bazaristi davaji do textu smlouvy a dokonce i do reklamy auta "Stav km dle tachometru", cili to co "je na tachometru je to co je na tachometru" :) Takze bohuzel neuhadate ani u soudu nic.

V DE oproti tomu stoji ve smlouve (ja sam kupoval) "Najete km u prodavaneho vozidla" a to je rozdil....
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 09:16, Proc by to nekdo stacel o 8000km?
Rozdil v prodejni cene je 0Kc a nechat to pretacet by ho stalo 500-1500Kc (dle typu auta) takze pochybuju, ze by to nekdo delal. A rozdil 8tkm je pro me smesny. Co mam ja zkusenosti s prihlasovanim aut, tak se me na STK zeptaji kolik tam mam najeto. Kolikrat se mi nechce poustet klicek, tak jim reknu pocet km zaokrouhlenych smerem dolu napr. 96800 a reknu 95000 a ani to nekotroluji. Podobne to bylo asi i zde, auto melo najeto napr. 108tkm a tak rekli 100tkm. Nebo druha varianta - auto ani nevidelo brany STK a nekdo to "zaridil" a pak se poctu km nelze divit. Zaverem jen tolik - ze toho pana co se snazi reklamovat bych s chuti poslal nekam. Lidi kupuji 300tkm auta a na tachecu 120tkm a nevadi jim to, zkratka zase nejakej rejpal
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 09:37, RE: STK
anonym napisał:
Chtěl bych mít pánovi starosti,nevím proč by někdo stáčel 8.tis km,snad jedině kvůli záznamu v servisce, ale jesli je auto o.k. tak nevím co ho to trápí!!!ale podle mě je to klasickej urejpanej KRETEN kterých chodí do bazaru 80%, takže doufám že je odmotanejch alespoň 200.tis ať se z toho posere!!!doufám,že mu to co nejdřív klekne a nasype do toch aspoň 50.000,-kč,takovejm rejpalům to patří!!!
Naprosto souhlasím!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 09:39, RE: Proc by to nekdo stacel o 8000km?
Jirka napisał:
Rozdil v prodejni cene je 0Kc a nechat to pretacet by ho stalo 500-1500Kc (dle typu auta) takze pochybuju, ze by to nekdo delal. A rozdil 8tkm je pro me smesny. Co mam ja zkusenosti s prihlasovanim aut, tak se me na STK zeptaji kolik tam mam najeto. Kolikrat se mi nechce poustet klicek, tak jim reknu pocet km zaokrouhlenych smerem dolu napr. 96800 a reknu 95000 a ani to nekotroluji. Podobne to bylo asi i zde, auto melo najeto napr. 108tkm a tak rekli 100tkm. Nebo druha varianta - auto ani nevid...
Jde o to, že když něco nesedí, tak už smrdí celé auto.
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 10:17, RE: STK
anonym napisał:
Tak se nám tady scházeji a notují si bazarníci. Vážení, i malý podvod je podvod, a doufám, že na ty svoje čuňárny dříve nebo později dojedete ! Zrovna nedávno tady poblíž jednoho odvedli v klepetech - úplně náhodou a nechtíc měl na heveru kradený auto. Škoda, že víc mu asi nedokážou
JP
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 10:22, RE: mozna i vic nez jenom 8000
KLR napisał:
teoreticky priklad:
prvni bazar to stoci o 8000 km, clovek to po nekolika letech proda zase do bazaru...ten to stoci o dalsich 8000 km, kdo vi jak to bylo pred dovozem...dejme tomu ze dalsich 8000 km stocili nez to dovezli.....takze ve vysledku to auto nemusi mit stocenych jenom 8000 (kdy si toho nekdo vsimne), ale muze to byt uplne jine cislo....
...i maly podvod je podvod....jeste k tomu kdyz to tak udela kazdy....pak par malych podvodu da jeden velky

Ty jsi ale vůl. Kdo myslíš, že by to stáčel po 8000 km a ještě opakovaně?
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 10:25, RE: STK
anonym napisał:
Tak se nám tady scházeji a notují si bazarníci. Vážení, i malý podvod je podvod, a doufám, že na ty svoje čuňárny dříve nebo později dojedete ! Zrovna nedávno tady poblíž jednoho odvedli v klepetech - úplně náhodou a nechtíc měl na heveru kradený auto. Škoda, že víc mu asi nedokážou
JP
Tak si kupte chytráci všichni a neotravujte v bazarech!!!všichni by chtěli 3.roky starý auto jako nový a za poloviční cenu jak stálo nový!!!je´dte si do německa nobo jinam a tam uvidíte jednání,buď je to nur fur export nebo rovnou bez JAKÉKOLIV záruky a nebo se zárukou a to by tady žádnej špekulant nezaplatil,stačí se podívat na Mobile-DE.,a že je u nás ve všem bordel to snad ví každej!!!
reagować
niezalogowany użytkownik
ilość wystąpień-
data registracji-
Cztwartek 02.08.2007 10:29, RE: STK
anonym napisał:
JP
Pane anonymní chytrej, uvědom si, že ty lidi, kteří jsou pro tebe podvodníci ve skutečnosti jenom dělají to, co po nich zákazník nevědomky chce. Kdyby byly lidi vzdělaný a měli rozhled, nekupovali by Octavie TDi rv. 2000 se 120000km, ale identické Octavie TDi rv. 2000 s 200-250000 km a servisní knížkou. Problém není v nabídce, ta se jen přizpůsobuje poptávce. A lidi to chtěj, tak proč jim to nedat, neboť komu není rady, tomu není pomoci. A navíc, když seš tak chytrej, a víš "jak to doopravdy je", nevím proč se vůbec tématem bazarů zatěžuješ. Však si můžeš zajet kamkoliv a auto si koupit od kohokoliv. Z Německa od 1. majitele apod. Je to stejně jednoduchý, jako psát na internetovou diskuzi. Zkus to, uvidíš.
reagować
1 2 3 4

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, wszelkie prawa zastrzeżone.