anonym napisał:
Je mi taky smutno, ale z jiného důvodu. Každej ať si kupuje co chce, přejme mu to, ale že někdo jezdí jako prase, porušuje předpisy a ještě se tím chlubí, je do nebe volající. Pokud jste čekal v diskusi pod česky psaným článkem něco jiného, doporučuji hledat v západoevropských portálech, tam lidé nepotřebují řešit kázeň na silnici.
Presne. Cela recenze mi prijde, ze se majitel spis pochlubil cim, jak jezdi a ze na to ma a ostatni na dalnici mu delaji naschvaly. Hmm, nejsem zastance agresivity na silnici a jak nesnasim lidi ve feliciich co to soupnou ve 110 do L pruhu, kdyz jste za nima 50 m pri 130. Tak nesnasim, kdyz se mi nejaky takovy mastodont lepi na kufr a ukazuje mi, ze on ma nejake pravo jet rychleji a at uhnu. Oboji chovani je na poradnou facku a je jedno jestli ma clovek auto za 3M nebo 30k.
Nedavno se tu resila bezpecnost SUV aut a majitele se hajili, ze jezdi opatrne apod a ted tu mame ukazkovy priklad jednoho takove. Ktery v domeni, ze je v bezpeci se chova jak prace. Je to jen o pocitu. Ja mam velke silne auto, tak se budu chovat jako prase...
Zajedte si do Nemecka apod, kde maji silne velke auta skoro vsichni a po dalnici jezdi 120. Proc asi?
A pri predstave, ze D1 uz je nekolik let po sve zivotnosti, je mala, rozbita, plna zatacek a neprehlednych mist, kamionu a predjizdeji malych aut. A nekteri tam jedou 180 apod.....
Klidne me oznacte za zavistivce, i kdyz se k cene nevyjadruji, to je majitelova vec, ale celou recenzi napsal takovym zpusobem, ze si nemohu myslet nic jineho, nez ze si svym autem potrebuje neco dokazat.