Pepe napisał:
Tak to se omlouvám. Mít tak bohaté (negativní) zkušenosti s jednou značkou, a přesto do toho jít znova (opakovaně), a doufat, že se to otočí, to je bez komentáře. Napadá mě analogie s kamny. Lituju, že jsem vůbec reagoval. Úplná ztráta času. Jestli něco znělo jako invektiva, tak se omlouvám, nicméně aplikovat na článek o 207 (kterou ještě asi moc lidí neřídilo) poznatky o 607 je jako "Osobo nešly tudy děti?". At¨ ti to Legacy vydrží, nepochybuju o tom, že je to daleko lepší auto než jakejkoli ...
Taktéž se omlouvám za nekteré výpady,k takové negativní debatě to nemělo dojít. Je fakt,že jsem do toho šel znovu a znovu,byl jsem věrný značce,se kterou jsem byl ze začátku velmi a nad nadmíru spokojený,pak se to postupně začalo obracet k horšímu....405 měla horzně špatně udělanou zadní nápravu a navíc nepřístupnou,jinak sloužila dosti dobře,u 306 mi kolaboval motor-stále spaloval na tři válce,padaly otáčky volnoběh,až k úplnému zhasnutí motoru a nikdo nedokázal určit příčinu,206cc byla spolehlivá,jenže mi u ní dvakrát vypověděla službu elektroinstalace,a u 607 jsem neměl asi štěstí na kus,jinak si to nedokáýžu vysvětlit. Navíc,dorazilo mě jednání autorizovaného prodejce-bylo neskutečně argantní,a teprve až to začali řešit právnici,jendání se pohnulo...pravda k 207 se to nehodí,uznávám svoji chybu,ale prostě mám strach,že to auto nebude o moc lepší. Je pěkné,moc,ale po těch zkušenostech už mám opravněný strach. Subaru slouží výtečně,Outback je taky parádní,rozhodoval jsem se i pro něj...ale původně jsem chtěl Imprezu STI (páč jsem již tak trošku stařík,ale stále hravý),jenže mi vážně onemocněl otec a tak jsem se rozhodl raději pro combi,kvůli rehabilitačním pomůckám,jenž otec ptořebuje (chodítko,invalidní vozík). Legacy zvítězilo jen proto,že tu byla právě v tu dobu zvýhodněná nabídka tohoto modelu.
Ale i přesto všechno,přeji Ti monoho šťastných kilometrů za volantem Tvých ořů a nadále lepší a lepší zkušenosti s Peugeoty,jenž vlastníš...snad nastane doba,kdy Subaru opět vyměním za Peugeot a budu s ním jako kdysi opět spokojený. Ještě jednou omluva z mé strany.