David napisał:
No presne....jmenovec ma pravdu na 100procent. Jinak Martine, to tvoje toledo bylo taky predrazerny, v zivote bych takovy prachy za auto nedal, cennove rozpeti 30.000.- az 150.000.- u jedineho modelu...jako Felicie, sezenete ji za 20.000.- ve zbedovanem stavu, ale i 120.000.- s 1.6, 4 airbagama a ABS....stejne bych za ni tech 120 nikdy nedal, pokud feldu, fajn, ale max za 65.000.-
Nějak nemůžu nenapsat. Takže jednak, nikdo nezmiňoval ford Focus, jako že by ho chtěl. Prostě nebyl ve výběru, mně se třeba taky vůbec nelíbí. Za další jsem měl jako služebáka focuse z roku 99 do roku 2003 a najel jsem na něm cca 120 000km. Netvrdím, že je to vyloženě špatné auto, ale prostě mělo celkem dost poruch, nevím, co na něm třeba takový dave zase tak vidí. Nevím o jaké solidnosti chce mluvit zrovna u Forda, který se jí těší tak od roku 2000 a výše, to předtím byl jen špatný sen. Nyní mám zmiňovaný Civic 5d, s 1,6l motorem (81kw) a je to auto trochu někde jinde. Focus sice nebyl špatný (podvozek), ale třeba motor, řazení a hlavně vzhled nemohu srovnávat. No a na závěr, kdo napíše, že na motoru mu nezáleží, je u mně mentálně chorý, protože soudím, že je to to nejdůležitější. Každý si udělá obrázek o objektivnosti p. Daveho. (je to jako by chtěl říct, vím, že maj lepší motor, ale já ho nechci) No a to tady taky nikdo nepíše, že třeba první focus celkem hnil a to nejsem první, kdo se s tím setkal. Takže milý dave strč si ho někam, pisatel se Tě o něj neprosil. Jo a cena byla kolem 150 000,-