Piątek 28.03.2008 00:47,
rada
Vážení, žena mě přemluvila, že mám také přispět.. Po přečtení všech příspěvků-rad,
jsem došel k závěru, že solidních infprmací je málo a předem Vás opravdu"lituji".
... v tuto chvíli jsem si k počítači sedla já - manželka a pokračuji... manžel totiž mi četl některé příspěvky a komentoval je, samozřejmě ze svého pohledu, že některé údaje jsou nepřesné či zcela zkreslené nebo velice subjektivní atd. ... naše rodina s přibývajícími dětmi (máme 2 malé děti s potřebou sedaček) vyměnila auto kombika za Renault Espace, protože byl v momentální nabídce ... takže mám osobní zkušenosti... určitě je dobré volit toto velké auto z hlediska místa, bezpečnosti a konfortu pro cestující, rozhledu z auta (pro děti velice přitažlivé) a velkého zavazadlového prostoru (když jedeme na dovolenou i toto auto se zcela zaplní, např. při cestě na dovolenou na kolech jsme kola dali dovnitř auta)... z hlediska technických parametrů nejsem schopna poradit, ale manžel vždycky říká, že by potřeboval dát 3 auta dohromady, aby byl spokojen... takže je potřeba asi si stanovit priority a těch se držet a u ostatního volit kompromis... např. manžel chtěl ze začátku dát naše auto pryč, protože má menší prostor na nohy u řidiče, a když jezdí dlouhé trasy, bolela ho kolena - už si zvykl... dobře vyberte a uvidíte, že budete spokojeni s volbou "velkého" auta ... Já bych Vám radil asi takto:
když kupujete jetý auto, držte se zásadně technickým stavem-ideální velká kontrola, k tomu servisní knížku, garance-kdo se těmto věcem vyhýbá, má k tomu důvody..U nás se auta většinou prodávají z nějakého důvodu, falešný stav tachometru atd. ( moje zkušenost-AAA auto-nebrat, naproti tomu se jeví seriozně např: ww..autoplace.cz) Konkrétněji: výborná věc-šoupací zadní dveře, sedadla, která lze jednotlivě osadit či vyndat. S espacem jsme spokojeni, velmi pohodlné a prostorné(až na ty nohy). Mám za to, že nezáleží ani tak na konkretním typu z hlediska kvality, ale na tech.stavu a Vašich potřebách a finančních možnostech. Německo, švýcarsko je trh, kde se o auta podstatně lépe starají.. Japonci v kvalitě vedou..Přeji dobrý nákup.
reagować