pepa napisał:
Na potřebujete všichni tak velká auta? Mám tři děcka a už 10let s nimi jezdím corsou, třídveřovou... Problémy prostorové mám leda když jedu na nákup s celou rodinou. Pobyt do 14 dnů běžýně naložím. Není rozumnějsí vyměnit manželku než auto?
)) Pokud bych chtěl velké šel bych do Chraslera GV, 2,5CRD, ale nevím, jestli je spolehlivý...
Nazdar Pepa,
no ja este nemam auto, ale ked konecne bude, bude musiet byt velke. Jednoducho preto, lebo moje konicky zaberaju pocas presunu vela miesta. V aute budem prepravovat bicykel, ktory je pomerne drahy a na dlhe cesty ho davat na strechu dviha spotrebu a obmedzuje cestovnu rychlost. Kamarati, s ktorymi jazdim na bike maratony, pridu dvaja na felicii a ich dva biky poskladane v aute maju vacsiu hodnotu ako samotne auto, takze preto. V zime zase robim skialpinizmus, tam vystroj nebola o nic lacnejsia. Prevazat ju v aute ma opat rovnake vyhody ako v lete pri biku. No a letna dovolenka znamena pre mna presun komplet vystroje na horsky bike a vysokohorsku turistiku, takze take mensie stahovanie. Doteraz na to skvele sluzil Civic 5D, aj ked pri obsadeni tromi osobami boli biky samozrejme na streche a aj tak bolo auto uplne plne vystroje. Takto sme s nim presli 1000 km do Nemecka a rovnako spat.
Martin, moj horuci kandidat je Ford Mondeo kombi 2,0 TDDI. Velke, silne, s perfektnymi jazdnymi vlastnostami. Vnutorny priestor vzadu na sirku je obrovsky, je to jedno z mala plnohodnotnych patmiestnych limuzin. Aj ked bezpecnostne pasy budes musiet checknut sam. Za 250 Kc by si mohol dostat rocnik 2002. Spolahlive, nekradne sa ako VW, relativne lacny servis v CR.
Nie je o com...