Cztwartek 14.02.2008 08:27,
M3
Mno tak zas přidám svoji trochou do mlýna....
M3 super desigen, super svezení, ehm jezdím občas 1,6i měl jsem tu čest vyzkoušet VW golf stejné motorizace a roku výroby, jak je golf chválen sportovním svezením, tak mě sklamal, nedrží si tak stabilně stopu jako trojka, síla motoru dostačujicí na nějaké to popojíždění, u obou aut. Kvalita materiálů v M3 průměr, působí trochu lacině.
Neduhy tohoto auta? Zatím žádné, žárovky drží oproti Mazdě 6, nevrže... Jen opět musím "hanit" servis, a to přímo v Chebu. Propadla nám na autě záruka páč jsme nepřijeli na pravidelný servis v čas, ale kdo si to má pamatovat. Proto člověk předpokládá, že když v jednom autosalonu je klient, a myslím že dobrý, že by se o takové prkotiny měli postarat. Další věc je že usklaďnovali zimní obutí, jeden disk byl následně šišatý, nechápu co tam s tím dělali... Mno ale když si vzpomenu navrácení zimních gum na mazdu 323f rv 01 tak se nedivím to nám byly vráceny jiné gumy, rozměr seděl, ael značka ne, a ani opotřebení, LOL asi jsem zaujatý proti tomuto servisu..
Ale jinak vozy mazda super, idkyž díky servisu už vyhlížíme vozy německého trhu (MB, BMW)
reagować