anonym napisał:
Naprosto souhlasím ! Měl jsem podobnou Mazdu 2 a po dvou letech šla z domu. Proč ? Závady obdobné. Po roce se doslova rozpadlo gumové těsnění dveří, závady centrálního zamykání, antikorozní ochrana spodku skoro žádná, hlučnost motoru, atd. Závady se sice řešily v rámci garance ale čekání na náhradní díly i 3 týdny ! Přístup autorizovaného servisu katastrofa, bylo nutno radit co s tím mají dělat. A perlička na závěr. V servisní knížce ani záznam o opravách ! Sice mi to pomohlo při prodeji na kter...
No tak to jsem na tom podobně.Mám M2 1,25 a lituju ale opravdu lituju toho že jsem si tento zmetek někdy vůbec pořídil.Mám ji koupenou novou asi 2 roky najeto cca 13000 km a ještě se mi žádné auto tak nesralo jako tento šmejd.V servisu jsem byl už asi 8 krát.za největší závadu považuju výměnu spok. lamely a přítlač. kotouče,nebudu se rozepisovat nebotˇ je to tak na dvě A4.Jo a ten Frajer co tak vychvaluje M2 asi dělá pro Mazdu,nebo je dítě štěstěny.Takovou chválu jsem na M2 ještě nečetl spíše opak.No usudte sami.