anonym napisał:
Moc se mi teda nezda lepsi odhlucneni motoru octavie oproti cee'du. Ani ten podvozek nechapu. Muzete trochu lepe specifikovat?
No Vy to nechápete, protože TDI je samo o sobě dost hlučné, ale pokud by tento motor byl v Ceedu, tak byste teprve slyšel, co je to hluk. CR je daleko tišší a proto i v Ceedu se zdá být proti Octávii daleko větší akustická pohoda. Srovnat to můžete, když se svzete v Oktávii s motorem 1,6i a v Ceedu s motorem 1,6 v benzínu. Uvidíte, že když se ten benzínový motor v Ceedu víc vytočí, tak bude hlučnější, než ten v Oktávii. Hluk od podvozku vysvětlovat snad nemusím a pokud ano, tak už nevím jak.Je to prostě poznat, svezte se a porovnejte sám. A na závěr: Mrzí mně, že zrovna já - fanda japonských a korejských aut, tady musím vysvětlovat někomu, že škodovka ještě pořád má v některých oblastech navrch. Já bych si škodovku taky nekoupil, je předražená a má zase jiné nevýhody, ale vždycky se prostě snažím o maximální objektivitu a to o čem píšu, tak prostě vidím po zkušenostech s těmito vozy. Jasně, někdo na to nemusí mít stejný názor, ale já to prostě takhle hodnotím. Na druhou stranu kdybyste se mně zeptal, co bych si koupil, tak Vám odpovím, že třeba zánovní japonské auto, prtože ještě pořád jsou trochu dál než korejci. To je ale můj názor, já nelpím na novém autě, někdo zase ano, ale pro mně je ta vůně novoty strašně drahá, to ty prachy reději roztočím jinak