Zdeny60 napisał:
Tohle je vážně demagog.1. nikod nikdy nepopřel, že C2H5OH v těle nevzniká. Vzniká, jinak bys chcípnul.2. Ale co jsi nepochopil, je to, že pokud jsi zdravá, nehulíš jak fabrika a nemáš cukrovku, je téměř vyloučené, abys nadýchal 0,2. pml3. SOudní znalce nechť jde se svojí definici do - školy. Když napíše , že může, pak musí uvést kdy. 4. Pak platí bod 3. Cukrovka, kuřáci (budeš se divit, i kouř z cigaret dokáže "nadýchat" 0,2 pml.A speciálně tohle si pročti 5c, Pavlíku:Když se dělají dgst. testy, tak samosebou se zkoumá, zdali a případně kdy , můžeš sednout za volant. Testují se 12° piva - v množství doušek až dva od každého. Někdy se testuje klidně i 4 -5 vzroků, takže deci máš v sobě, ani nemrkneš. Po tomto se měří alkotesterm, zdali nadýcháš. ANI HO*NO!!! Tak mi prozraď, ty učenče, co jsi slopal, když jis nadýchal 0,2 po koláči. Asi jis to zapíjel čajem s rumem
K problému,. zdali ano či ne alkohol >0 za volant- stanovisko neměním. A s bohatými to si nemá co přímo do činění, ale X případů z praxe už tady bylo. Peníze bohužel zmůžou hodně a jistě i tobě by asi nebylo jedno,. kdyby ti zabil či zmrzačilo někoho, kdo měl 0,3. Pak už bys ty svoje teorie nerozvíjel, to mi věř. A taky věř, že řada " mocných" si svůj chlast za volantem vykoupila.
Končím, vzdávám se, jdu nechat vyšetřit k doktorovi, protože mám asi cukrovku druhého typu a k tomu nikotin v dechu i když jsem nekuřák. Diagnostikoval mi to přes net jeden chytrolín, že mu to řekla manželka
. (Že cigareta vykouřená bezprostředně před "foukáním" výsledek dechové zkoušky ovlivňuje samozřejmě vím)
Když už jsi tak tupý, že opakuješ dokola nesmysly své ženy, tak si přečti alespoň ten článek na který sem dal odkaz Petr S. Není moc vědecky napsaný, takže bys jeho obsah mohl pochopit i ty.
Když tě někdo přejede, je úplně jedno, zda měl 0,0 nebo 0,25 promile - reakční doba je stejná. Reakční doba se začíná výrazněji prodlužovat až po dosažení 0,4 promile a takovou hladinu tělo nikdy samo nevyrobí. Schopnost řídit mnohem víc záleží na aktuálním fyzickém stavu konkrétního člověka. Zda je vyspaný, zda je unavený např. z práce, po noční směně, zda je horko, změny atmosférického tlaku, atd. a nic z toho direktivně neovlivníš. Nebo chceš zákonem zakázat únavu a nařídit, že všichni musí povinně chodit spát ve 20:00 když ráno sednou za volant?