Midaro napisał:
Citroen C 5 se nenaklání jako klasické vozidlo v zatáčkách a tudíž dochází k tomu,že řidič,krerý je nezkušený(stává se to i těm zkušeným) pozdě zareaguje na vzniklou situaci a letí ven ze zatáčky!!!!Jediný rozdíl ve verzi s ESP je v tom,že neletíte bokem,ale předním pravým rohem a případný náraz směřuje od rohu předního pravého směrem na A sloupek protější straný,což má za důsledek velkou deformaci karosérie,protože na tenhle typ nárazu není stavěná!!!!Na to totiž soudruzi z Francie zapoměli..(...
...i pozdě v noci se potichu připlížil...a rozhodující úder učinil! .. a zase nic, člověk si toho navymýšlí (ypsilon a měkké i si plete) - a NIC!
Nevěděla jsem, že ve Francii někdy byl komunismus? Ale vím, že tady ano (Bylo těžké mládí? Zanechalo to stopy?)?
Nevěděla jsem, že existují verze C5 bez ESP. Vy jste testoval nějaký prototyp? Vyletěl jste v zatáčce? Nestyďte se, přiznejte se - všichni děláme chyby.
Vy víte JAK je stavěn bezpečnostní sketel C5? To, broučku, neví ani většina novinářů a ani zaměstnanců firem (nejen Citroën) - tak NEmachrujte (tohle trénujte na kámoše v hospodě, tak po 4 - 5tym půllitru a pár frťanech k tomu
To asi dalo práci to vymyslet (s tím nosníkem) - už jsem si říkala, že jste se dlouho neozval :o)
"Z toho vyplívá" .... že gramatiku jste se od minule stále nedoučil
A vy už jste jel někdy vozem, který má více jak 60 kW?
A chcete vědět jakým nejsilnějším vozem jsem jela já? Ale nejdříve si dojděte na WC, sundejte si kalhoty (i ty trenýrky se srdíčkama, samozřejmě!), posaďte se - protože až vám to řeknu, tak se pos.....
Všemi deseti evidentně nepíšete, takže času jste do toho musel investovat hodně. Začal jste psát odpoledne, hned po příchodu ze školy?
Do nebes vynáším Bristol Fighter, ne C5 (a než si najdete co to je, máme zase pár týdnů klid)
Chcete prozradit, kolik dosud se prodalo C5? Tak si dojděte na WC, sundejte si kalhoty (i ty trenýrky s obláčkama, pochopitelně ...
Nezapomněl jste si umýt ruce? A mýdlem! No proto! Abych vám všechno opakovala dvakrát!
Jóooo "nebudu už reagovat", ten znám! Ten je dobrej! To jste mi už tolikrát sliboval ... a "skutek utek".
Post scriptum se nepíše 1. a pak PS 2 atd. (a za těmi velkými písmeny se dělají tečky, kdyby jste nevěděl, tedy já vím, že nevíte..
Auto "schit" neznám, asi máte trošičku "hokeyiy" v cizích slovech. Jestli jste myslel anglické "shit", tak to je to - od čeho jsem vás chtěla uchránit v kalhotách až vám prozradím...
Před časem jsem v německém AutoTip četla dlouhodobý test na 100.000 kilometrů Mazdy 5 a dopadla velmi dobře - ano japonská auta bývají opravdu velmi spolehlivá, což potvrdil i tento test. Pokud si vzpomínám na prvních místech skončila Toyota Prius, Mazda 6 a právě vámi zmiňovaná Mazda 5. Na úplně posledním, VW Touran 2.0 TDI DSG a předposlední VW Polo 1.2 (zde známá pod jménem Fabia "drnčivý tříválec" 1.2 aneb v pěti do kopce nepojedu a nepojedu a..
Je milé, že jste se veřejně pochlubil, že umíte číst ... (se sebedůvěrou nejdál dojdeš, říkával tatínek)
PS: Bristol Blenheim by také nebyl špatný...
Za pár týdnů na ..., přeje Kylie