Gagarin_CCCP napisał:
Milý pane, ono to možná bude tím, že jedno Mondeo jsem měl doma a minimálně dalším dvěma jsem dával do kupy 1. vedení k řídící jednotce a za druhak kozi v konektorech. Dvě byly před FL a 1 po FL, přičemž elektrické vedení vypadalo u všech hrozně. S korozí s Vámi souhlasím, po FL by mohlo být vyřešeno. Co se týče zatuhávání zadních čelistí, tak to opravdu není žádná novinka a zadek se rozhejbával u všech tří(třmeny), takže má moudra nevycházejí milý pane z různých fór,ale z reality.
Já o elektrice nic nepsal, zejména proto, že na mém Mondeu s ní nemám problémy. Měnil jsem jen kabely ke svíčkám, což na autě tehdy s 220 tisíci km není nic divného.
Na zadních čelistech tuhl jen mechanismus ruční brzdy, pokud se neodbrzdil a obrousily se destičky, tak normální brzda fungovala normálně (a ruční vůbec). Já mám ruční brzdu rozhýbanou a když se jednou ročně promaže, tak funguje.
No a koroze, to jste odpověděl, kromě těch dveří nerezne nijak zvlášť ani zbytek auta i před faceliftem, ne víc než běžná produkce. A recenzované auto je po faceliftu, takže vytahovat korozi bylo zcestné.