David_Logins napisał:
To jste asi pochopili, ze jsem predchozi prispevek ja nepsal....Jinak me potesil srovnavaci test ve svete motoru focus/ceed/golf/auris....a toyota skoncila posledni, protoze jizdni vlastnosti k nicemu a nejvetsi spotreba, to jsou ty japonsky spickovy motory....golf mel starou 1.6 8V, byl o neco tezkopadnejsi na zrycheni ale pruznost 80 - 120 mel lepsi nez precipovany sikmoockove:) Focus suverene prvni, za nim teda ceed, ale jen kvuli tomu ze mel o dva strupne lepsi hodnoceni cena/vybava. Pak gol...
Uvidime jak dopadne v dalsim cisle to srovnani, teprve je to v polocase :) Jinak na to, ze me se Japonci libi, tak opravdu Auris byl docela zklamani, cekal jsem od nej vice. Kia boduje diky cene, ale koukal jsem, ted je napriklad Focus za 399 a je to 1.6, a ma vybavu, kterou ptorebujete, klimu, 6 airbagu a jeste dasli veci ted nevim, takze cenou dohnal Ceeda, ale je to tim, ze Ceed bude davat slevy az bude starsi, Focus uz musi delat slevy, reci jen uz se nejaky ten patek vyrabi. Golf patri opravdu k nejdrazsim, ale nekdy ma take zajimae slevy a to dost vyrazne, takze nekdy neni problem za ceny Ceedu, sehnat golfa. Zajimalo by me, jake slevy do budoucna udela Ceed, to auto ma dobrou nizkou cenu, ale Starsi Focus a Golf maji zase jako starsi modely velke slevy a jsou cenove srovnatelni, ale kvalita je potom nekde jinde.