anonym napisał:
á pán je asi znalec že? Nebo spíš bl**c
Nerozumím proč takové silácke rozhovory na toto téma? Spiš by jste si to měli vyříkat někde jinde, jen můj názor.
Každe auto ma sve chyby a výhody. Jsem majitelem Forda Fusiona 1.6 TDCI už 3 roky a zatim jsem měl jen jednu poruchu. Ta zmíňovana poruchovost a problemy se odviji o způsobu péče o to auto, jak s nim jezdite a jak kvalitni benzín do něj tankujete. Pokud se s nim zacházi jako s firemnim autem, tak to auto se stejnou notou odvděči. A to každe auto! A takové lidi s tim nebudo nikdy spokojene, byt za to auto nezaplatili ani korunu.
Ford se Škodovkou srovnávat nejde, ale ja osobně nevidim nic lepšiho na škodovce než u forda, a to jsem těch aut vystřidal.
U Fusiona oceňuji právě tu výšku, kde jse nebojite vydat vklidu na polni cestu bez toho aby jste nerozbili o prvni kámen vanu motoru, super rozhled, skvěle přístupný kufr, super podvozek s ohledem na konstrukci auta. Tvrdší musí být, aby to auto ustalo i mezni situace, daň za výšku. Holt to neni nizky sporťak, a nelze od něj očekavat stejne jizdni vlastnosti. Přesto užitna hodnota praktičnost jsou vice než potěšujicí. Je potřeba se zamyslet proč jsou určite věci řešene takhle a ne jako u škovky. Nezapomeňte, že schvlavovaci proces a výroba auta je vždy určitým kompromisem.
Přeji hodně km bez nehod !