dpwagen napisał:
nemám zapotřebí cestovat do ciziny kvůli nákupu auta..ale pochybuji, že Třeba audi 80 má horší jízdní vlastnosti než-li třeba C BX...(stejná doba, stejná třída)..BX byla utopická řada aut....jediný citroen který měl co říci a o kterém jsem svého času i uvažoval byla vlajková loď XM, bohužel i ta byla spolehlivá jak vietnamské hodinky.....u mě měkký podvozek nehraje důležitou - prioritní pozici, prostě buď se naklání a nesedí, nebo drží a je trochu tvrdší. Pochybuji, že C5 je jízdně lepší než A4 ...
Necestujte do zahraničí za nákupem auta - vaše chyba, vaše peníze.. (Proč vlastně ne, ještě nemáte řidičák?)
NEmluvili jsme o BX a Audi 80 (mimochodem JÁ s Audi 80 a pětiválcem /2.3 ? - už si nejsem jistá/ jezdila, dokonce jsem s ním hned po revoluci v česku byla, a bylo to výborné auto - moc se mi líbilo
- to si opravdu myslíte, že jsem "pomatená citroënářka" nic jiného neznám, vše ostatní odmítám? Nepleťte si to s "koncernisty" (píše se tam správně měkké, nebo tvrdé i/y?)
Poslední generací Audi A4 jsem nejela, ale jak jsem již výše řekla, to že C5 srovnáváte s premianty segmentu je milé.. (co bmw, mercedes?)
Ano, z rakouska to znám již dávno, poslední dobou jsem si i v Praze všimla, že C5 (s motory HDi) bývají často používána jako vozi Taxi
"A4 nikdy netrpěli.." se píše "y" - identitu sice občas měníte, ale ty hrubky zůstávají...
Ano, poslední A4 už mají s "těžkým" předkem menší problémy, a těší mne, že si to uvědomujete, resp. "víte" že roky to vážný problém u Audi byl (ale materiály palubní desky a "slícování" popelníku byly opravdu skvostné a Citroën zde Audi konkurovat nemohl a nemůže) - zato v tom uložení motoru mohl a může, v bezpečosti, v cenách, v komfortu odpružení..
K motoru 2.5 TDi se již vyjádřil TOM (minule jste ho "chválil" v Superb - tam se alespoň doopravdy dával) - jinak to je "nic moc" motor - Audi dělávalo a dělá MNOHEM lepší motory, tenhle (možná) patří dokonce k jejich nejhorším..
C5 má (stejně jako Audi) doporučenu "malou generálku" po čtvrt milionu kilometrů (ostatně to je běžné téměř u všech automobilek)
PS: Přestane vás to někdy bavit?
PPS: Domnívám se, že Audi by (všechny srovnatelné modely) MĚLY být lepší, než Citroën. Ostatně PROTO jsou o tolik dražší (srovnejte nejen "suchou" cenu, ale při srovnatelné výbavě..)
Pěkný den, méně fantazie a držme se zkušeností a faktů, Kylie