mufik.martin napisał:
NEchci delat vylozene reklamu na servis Ford, ale ja s mondeem 2004 jezdim zasadne do 3H servisu na Pankraci a musim rict, ze takle ochotny personal, vstricnost jsem nevidel. Ano cena 500 kc na hodinu u auta mimo zaruku mozna nekoho zaboli, ale auto mam vzdy hotove behem par dni a pristup opravdu spickovy a i to zazemi, ktere tam maji je vyborne. Myslim, ze maji akreditaci i na zarucni opravy, ale to byste si museli zjistit. Jinak s topenim u Monda problem neni, vytopi bez problemu rychle cele a...
500 Kč na hodinu je dnes až směšná částka, jiné servisy napříč značkami klidně berou i 2x tolik, takže za svou sazbu můžete být rád. Problém je, pokud servisu neplatíte - chcete po nich opravu, kterou by si měli vyúčtovat přímo se zastoupením Ford. To ale u ojetiny neposoudíte.
Vzhledem k tomu, že trvalo 13 měsíců, než vůbec vadu UZNALI (hovořím o převodovce, lišty a sedadlo byly opraveny při první reklamaci, naopak stěrače odmítl servis uznat, že jsou mimo záruku, i když servisní knížka na ně dává rok) a převzali k opravě, tak mě přebírání auta netrápí. Pokrok byl, když se rozhodli jej vůbec dát dopořádku.
Slyšel jsem už z mnoha zdrojů, že fordovské servisy výrazně zlepší své chování k zákazníkům, kteří platí přímo jim. Ať je to jak chce, z Ostravy jezdit auto servisovat do Prahy by bylo dost drahé a časově náročné, máloco se dělá na počkání, takže je taková úvaha mimo mísu. V Ostravě mám já i otec dobré zkušenosti s autorizovaným servisem i prodejcem Fiat a já jsem vyléčen - už jinde auto "experimentálně" brát nebudu. Ale je to prostě servis od servisu, všude dělají jen lidi.