anonym napisał:
LOL
RáĎa nýbrž známý to odborník. Nevím jak dopadla v autobildu 156, ale tak špatně jako Touran nejspíš ne...
)))))))))))))))))
Dobrá recese na mou osobu hihi
Do známého odborníka mi ještě chybí bohužel 50 let praxe
Ale jak to má nad 300HP (=slušné auto) tak mě to všecko zajímá
...Touran na 100 tkm jsem zas nečetl já, budu to muset napravit ať vidím kde soudruzi u VW udělali (opět) chybu. Tam u 156 během pár desítek tkm bylo několik zcela zásadních poruch vč prasklého bloku motoru, což mě dostalo. Otázka jak tomu fricci nakládali hehe. Jak to tady dál čtu, tak ti co tu Alfu mají, na tu technickou stránku zas až tak vehementně nenadávají. Jako pocit z auta jedna věc, tam jsem čekal že se majitelé Alf vyřádí víc. Jak jejich rudé vozy válcují vše okolo. Protože ta přístrojovka a celý kokpit= volant / sezení atd musí roztančit i chcíplého mrzouta. To jj, to Alfa umí
)) Ale technicky jsem to čekal horší. Já vycházím právě z toho 100tkm testu a pak od kamaráda se 146. Obojí se sypalo až neuvěřitelným způsobem
(( Teď si ještě vzpomínám, že má dětská láska z opačného koutu republiky měla 164 (3.0) a teď má 166 (motor ale nevím). Tak se jí budu muset vyptat, jakže to s tou Alfou je
A každá automobilka má určitý počet zákazníků dělající značce ostudu. U bmw jsou to především vytuzené, vymlácené 3 s hnědočechy či tuningy v šusťákovce. Ale říkat pouze díky tomu, že bmw je značka pro hovada bych si neodvážil. Třeba většinu benzínových motorů (ropu moc nesleduju) umí u bmw velmi dobře!!! Sice na hvězdu na kapotě nedám dopustit a vede, ale z vrtule respekt náhodou celkem mám. Třeba e65, X5 a M6 se mi aj líbí. To žeby M5 byla parník nesouhlasím!!! V tom případě by totiž musela být 156 motorka, a to by jste mě rozcupovali. Lincoln Town Car, R-R Phantom nebo Čajka 111 (r1958) - to je parník! Ale ne M5? Pchee, to je adrenalin a v decentním balení. Tady je to spíš o řidiči, jak moc umí s tímhle autem doopravy jezdit. Resp co z něj využije. Třeba já bych z něj využil jen asi 3/4 jeho vlastností. To kamarádka obšťastnuje jednoho relativně známého hokejistu (mě moc nechtěla grr), a ten ji občas M6 půjčuje, tak mám info z první ruky! A věřte že to je impozantní auto. A když ho občas řídí 24 letá krasavice, pcheeee, to by bylo na vyblbnutí!!! - a obojí...