Ifča napisał:
Tak jsem si přečet reakce na svůj příspěvek.O některých vážně uvažuji,že jsou normální. Samozřejmě,že těch 12 bas piva se vejde jen při složených sedácích,a co se týče spotřeb benzinu na 100 km tak opravdu si za tím stojím.Dnes kdy mám najeto 197000km ajsem po STK,jsem měl emise a seřízení o.k.vypočtená spotřeba je na 35 l co dám do nádrže,ujedu 650 km s toho cca polovic po městě!!! A pro ty co pochybují,tak olej dolévám cca za 1000 km / 2dcl . Jezdím denně a na Shell V . Pro ty co asi špatně četli,tak max.na rvině jede Maťa 150 a na dálnici z Plzně do Pha LetištěRuziň jedu 40 min. tak ať si to spočítají!!!!!!! Nevím proč někteří tzv.auto odborníci shazují toto autíčko,jako kdyby to byl nějaký šrot.Ať si přečtou na Daewoo klub forum,že nejsem vyjímka,jak Matez jede a slouží.A pokud někdo chce ještě urážet moji osobu tak jak někteří psali,že jsem asi na hlavu či co,tak ať se zamyslí raději nad sebou.Jsou ubožáci. Jsem 60 sátník a píši co je pravda a jaké mám zkušenosti.Jezdím bez nehod od svých 15 let(moto,auto) nejsem na silnici svaťoch,ale vždy ferově.Odjezdil jsem i soutěže oblastnich závodů v rally sportu a do vrchu,tak vím o co gou.Zdravím Matezáky!!!!!!!
Můžeš se rozčilovat, psát tady o zkušenostech i věku, ale stejně ti věřím přinejlepším polovinu toho co zde uvádíš. Máš jistě spoustu životních zkušeností
, asi proto jednáš impulzivně
a pro mnohé (včetně mě) naprosto iracionálně až hloupě. Koupit si plechovku na takový roční nájezd km je prostě hloupost, pochopitelná jen v případě, že jezdíš výhradně město - to ale sám vyvracíš.
PS: jsi první "závodník" o kterém vím, že by byl ochoten mít v garáži něco takového jako matiz nebo fabia
.