anonym napisał:
Líbí se mi jak někteří nemůžou překousnout úspěchy Škoda auto. Osobně mám Mazdu 6/2.0i,protože se mi u tohohle auta líbí jak interiér,tak exteriér. Ale kecy typu podprůměrná......nenech se vysmát.Např. ted v testu Superb II,VW Passat, Audi A4.Se stejným motorem 1,8TSI/118kw s přehledem vyhrál Superb.Škoda sbírá ceny kde to jde,ale většina národa nemůže skousnout že už to není lidovka,ale že se vyšvihla. Zároveň mě se*e jak někdo může urážet majitele nové fabky za to že si ji dovolil koupit,co se...
Souhlas s tím, že je blbost za každou cenu hanět škodovky. Já bych si sice nikdy škodovku nekoupil, ale je to jenom moje rozhodnutí a nikomu ho nenutím. A další věc je ta, že auta se dnes dělají v globálním světě, tak, že se vlastně většinou liší jenom kastlí a to je už pak věcí názoru jak se komu co líbí. Takže v diskusi říkám svůj názor a v žádném případě se nechci někoho dotknout, v podstatě kromě začouzenejch spoluobčanů chci s každým v dobrým vycházet. Ale to už je na diskusi na jiných stránkách.