Poniedziałek 23.07.2012 21:52,
rada
měl jsem cabrio 3,0 s automatem,jezdilo super,super vlastnosti,jako motokára,měl jsem s ním najeto 158tis a bez problémů,automat řadil perfektně jako každý automat od BMW,měl sportovní režim a po jeho zapnutí to byl katapult a vůbec mi manual nechyběl,spíše naopak,navíc se to dalo ukojit sekvenčním řazerním ale nepoužíval jsem to,jezdil jsem za 13 litrů a vubec jsem jej nešetřil,jezdil jsem se staženou střechou i 160 po dálnici,zima byla jen na krk,šála nebyla frajeřina a hodila se,jinak nijak se vice oblékat člověk nepotřeboval,stačilo zatopit a zapnout vyhřívání sedačky a přitom mít střechu dole,bylo to fajn,střecha rychlá ale při zatažené střeše náročné nastupování a vystupování,navíc jsem měl pocit jako v tanku,ale bez střechy bomba i design perfektní.naše silnice mu dávají záhul ale má to stejný podvozek jako BMW 3,takže ramena,čepy a kosti do přední nápravy levné,zadní tyčky stabilizátoru rády praskají,ale levný díl,nic jiného auto nepotřebovalo,olej jsem měnil po 15tis. bylo s ním daleko více srandy než s jejím nástupcem od roku 2010,to je čajíček oproti té staré....pokud bych chtěl znovu sportovní cabrio....jedině zase tento typ Z4 E85 !!!
reagować