anonym napisał:
Docela mě rozesmálo těch pár chudáku co si myslí že velkým SUV si někdo něco dokazuje. Já novou X5 pořídil ženě, vozí v něm totiž naše děti. Sám má jako pracovní auto dodávku, nic si dokazovat nemusim. Rozhodně mám lepší pocit když jedou s klukem na hokej ve velkém SUV než v nějakém pseudoekologickém smartu nebo priusu. A protože to auto občas taky řídim a má vynikající podvozek vzal jsem ho s benzinovou 4,8 /disel je fajn, ale V8 nesahá ani po kotníky/ a občas si cestou na chatu trochu zablbnu...
No, opět píšu já, co jsem osolil toho závistivýho důchodce. Z těch příspěvků v diskuzi, které mě měli za nafoukance protože si utahuju z vytuněných HTP s poklicema z Globusu a nápisem Pioneer přes zadní okno, si budu dělat - řečeno s klasikem - těžkou hlavu celou cestu, co budu ve svém X5 prdět do skvělých sedaček s odvětráváním a do ouška mi bude hrát muzika z přístroje Beng&Olufsen
Jinak k tomu dědkovi, záznam má stále státní zastupitelství, až nám je vrátí, určitě jej píchnu na youtube. Taky musím pochválit naší justici, že zjistila pozitiva tzv. zkráceného řízení. Dědek než by se odvolával s jistotou prohraného sporu a dalších soudních nákladů, sklapnul podpatky. Dědek s mi pak skoro omluvil, že to byl zkrat a kdesi cosi a abych mu udělal splátkový kalendář (jste ho měli vidět, jak mu byl ten zazobanec najednou dobrej), jinak by musel prodat svojí chalupu. To mě dostalo, ukázal jsem mu platební příkaz a řekl mu, ať je rád že jsem nepožadoval k nákladům, které musí zacálovat ještě úhradu zapůjčení náhradního vozidla resp. taxi a ušlý výdělek za dobu, co jsem se s jeho závistí musel srát na zastupitelství a že jeho finační situace řešit nebudu, v případě prodlení existují exekutoři, plomby na katstru apod. Třetí den už jsem měl paníze na účtu, takže asi tak. Š takovýma závistivcema (nic osobního v tom nebylo, jako jestli sem mu přejel pažitku pod dome nebo tak) prostě klasickej hajzlík.