tomaskrtek napisał:
TurboMK napisał:
Moc Vám všem děkuji za rady a názory. Stále se mi nejvíce líbí Volvo S80 V8, i když je to mondeo s osmiválcem z motorky :) Ale nevěřím, že nějaké pěkné seženu. Zase to nemusí být hned. Mám čas. Druhý v pořadí je 760i. Ale určitě nechci Long :) (u žádného modelu). To si člověk připadá jak panský kočí ... furt se někdo kouká, kdo to vyleze zezadu :) Ten 12ti válec mě fakt láká! Navíc je extrémně poddimenzovaný a už jsem slyšel názor, že vydrží věčně. Dále nevím. Wheaton nemá moc dobrou pověst, sdílím názor, že je plný drahých zbytečností. MB E a S jsem vyřadil, zatím, z důvodu (také zde zmíněné) pochybné minulosti taxi / regionální mafie / atp. U S klasse mám také vážné obavy o spolehlivost a servisní náklady. BMW se bojím trochu méně.Zaujali jste mě s Chryslerem. Tam jsem se hlavně obával, že bude žrát min 25l. Někdo to psal, že ne. Splňuje to jeden můj požadavek, podle mě je to zvenku krásné auto. Materiály uvnitř mě přijdou takový cheap :) Kdo máte zkušenost, poraďte.Díky všemTurboMK
a co infiniti m45???
MNyslím si, že českým vovcím nevysvětlíš,. že existují i jiné značky, než jen 3D
))
Jinak I. bych ti schválil a bohatě by mi stačil jen V6, vlastně chchi říct, že mi stačí
Auto splńuje vše, co má - výkon, spolehlivost, kvalitu provedení, totál nezájem zlodějů, relativně zaplatitelůný servis, osvědčené agregáty z předešlých modelů, pohon alias Nissan GT-R (!!) a neotřelý dyzajn.
Jinak servis opjetých aut je vždy úměrný jejich PC, tedy bude rozdíl u limuzíny za 2 mega a u Superba za 600. A obě budou patřit do stejné třídy. Jinak mám dotaz na odbotníky - co bych musel na autě servisovat ročně za 50 tisíc??? Neberu pneu, to je jednoráízovka. Ano, udělám tlumiče = mám na 10 let pokoj. Udělám brzdy - 5 let klid. Rozvody se neřeší, protože slušné motory mají fakt "doživotní" řetězový rozvod, ne alias TSI od DAS Uberauto
Tak co? Olej? Nějak mě to zajímá! A pokud to je srvis typu tuhle čidlo, tudle prasklý chladič, tuhle nefunkční jednotka bůhvíčeho, tak takové auto by mi osobně po prvním roce šlo z baráku a koupil bych něc, kde toto nebude.
jak tu někdo spal - než BMW, Audi či MB, tak radši Lexus, když už nic jinéhop, tak imidž značka a na hony vzdálená spolehlivost proti D3. Například LS460 rozhodně nikoho neurazí.