Čikýta, 22 let, 400 litrů na ojetinu...
Tatík, dobrý milenec a nebo výdělečné řemeslo starší než svět?
Nic ve zlým, jentak si uvažuji nahlas
Všechno blbě! Ale světový patent pro léčbu rakoviny a nebo Alzheimra. Ale taky blbě. za to se neplatí, je známou věcí, že největší vědci umírají v zapomenutí a chudobě.A navíc ten nízký věk...Tak toto taky ne. Tak co teda?
Dědictví? To je vono! Babička mi nechala honosnou vilu na Barrandově a ještě mi zůstane na volítanej pekáč. Audi A4? Nbeo Superb? Ani jedno, ani druhý. Ani jedno se už dnes nenosí. Za tím se už dnes nikod neotočí. SUperb-taxíkářův vlhký sen? Ne, to bych babičce nemohla udělat. Audi A4? Není lepší A6, nebo radši hned A8? To bude wono! Jen jestli to s najetými 500km od autoškoly uřídím? John tuhle říkal, že ta audyna má 8 něčeho, ale čeho to bylo? A strašně moc těch nějakých zvířat? Volů, oslů? Jo, vlastně koní? Kam se jen vejdou? To ej ejdno, ale hlavně, kdžy to John řikal. Tak jo, to bude bingo. Hned zítra zajedu do Áček, esi tam ňákou nemaj, ale musí být bílá a nebo kafebraundozelena.
Tak dost ironie.
Ale nad každou větou se, milá Čikíto, zamysli a zhodnoť napřes své poažadavky a to sorry - včetně tvého nízkého věku. Netuším, jak jsi na tom s praxí, ale věř, že pokud nebudeš dostatečně finančně silná, tak na pojistce na jakékoliv z těchto aut si na tobě pojišťovny smlsne. Malý věk, malá praxe, velké a potažmo drahé auto... Kolik najedeš ročněkm? Tak proč hned problémovou kombinaci ojetého naftového auta? Zamysli se, zdali ti lepší službu nenabídně benzínová verze. Ale odkud jsi? Jestli z Prahy, pak ani jedno nemá smysl, pokud nemáš garáž a v ní dva hladové dobrmany. Možná vzážil i jiné značky, než Audi či Škoda. Existuje dost japonských aut, třebas taková Honda Accord, či Mazda 6, nebo Lexus IS 250, které v rukou dívčiny budou sloužit do roztrhání těla.
Ale ojetou naftu byl pro malé nájezdy fakt nechal až jao tu poslední variantu. Půjde totiž o ukončený lízink a o auto s pohnutou historií, vytěžené na krev a stojící před nemlým a hlavně drahým servisem...
A taková nová Mazda 3 je i krásná, určitě hezčí, než jezvčík Superb
PS: jde o můj soukormý názor a nenutím nikoho, aby se s ním ztotožňoval.